2777
2789
عنوان

تا حالا احساس زشتی کردید 🙂

70 بازدید | 7 پست

مثلا توی حالت نچرال 

که نه آرایشی نه عملی نه مراقبت پوستی نه کاشت مژه نه کارای مربوط به ابرو نه رنگ مویی و...

توی آینه نگاه میکنید 

یه صورت بی روح و بیحال ، با لک و جای زخم یا جوش ، موهای زائدی که همین چند روز پیش زدی ولی داره در میاد ..

تو دلت میگی اگه فلان کارهارو کنم چقدر خوشگل تر میشم 

مثلا پنکک بزنم ، خط چشم و ریمل یا کاشت مژه 

یا بینیمو عمل کنم 

پوست پیشونیمو بالا بکشم یا ابرو لیفت کنم 

یا لیفت ابرو انجام بدم 

یه ژلی به لب تزریق کنم 

دکتر پوست برم چاله چوله و لک هارو برطرف کنم 

پاکسازی پوست فیشال برم پوستم تمیز و روشن و شفاف شه ...

میخوام ببینم چند نفرمون اینجوری ایم .

اگه به خودت میرسی هم توی کامنتا بگو چه کارهایی کردی راضی یا ناراضی بودی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به خودت برس

چرا نمیرسی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من اصلا اینجوری نیستم. نمیگم نچرال خوشگل و پرفکتم. بینیم قوز داره پوستم خوبه ولی گاهی بی حال و رنگ پریده س چروک ریز هم داره. ولی عاشق خودمم همینم که هستم. چروکام حاصل گذر عمر و تجربه هامه و بارزشه برام. ترکای شکمم حاصل تجربه مادر شدنه. 

عین من

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
خب به خودت برسچرا نمیرسی

نمیدونم شاید پولمو خرج هدفای یادگیری آموزشی و کارای دیگه میکنم ... 

نمیدونم چرا مثل خیلی دخترا زیبایی و جذابیت ظاهری هدف و اولویتم نبوده و نیست ...

میترسم کلی خرج ظاهر و زیباییم کنم ولی به نتیجه یا هدف خاصی نرسم ..

و یا از خود واقعیم دور بشم و این قضیه باعث پوچی و حس بی ارزشی و افسردگیم بشه ..که دیگه خودم نیستم و کسی منو بخاطر خود واقعیم نمیخواد ..

نمیدونم شاید پولمو خرج هدفای یادگیری آموزشی و کارای دیگه میکنم ... نمیدونم چرا مثل خیلی دخترا زیبایی ...

وا این چه حرفیه

مگه نمیشه همراه اینکه داری برای آموزش وقت میذاری برای خودت هم بزاری؟

اگه از خودت راضی هستی پس نباید اصلا این تاپیک رو میزدی

ولی اگه از خودت راضی نیستی برای بهتر شدن حال خودت این کار هار رو انجام بده

مگه به خودت میرسی که مورد قبول بقیه باشی؟برای دل خودت این کارها رو میکنی

هرکاری که باعث میشه حال خودت بهتر بشه رو انجام بده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️