2821
2789
عنوان

کنکوریااا

129 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من دانشجوی مامایی هستم و دوساله مشاوره با شرایط و هزینه کم میدم 

برای رزرو میتونید به آیدی تلگرام پیام بدید: @matina_admin

کانال رضایت هامون: https://t.me/matina_Satisfaction

سوالی هم داشتید در خدمتم

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

سلام خسته نباشید

بنظرتون این دو هفته چه کنیم

چ کتابی تست بزنیم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
سلام خسته نباشیدبنظرتون این دو هفته چه کنیمچ کتابی تست بزنیم

مرور مباحثی که تا الان خوندین

زدن تست های زماندار 

حل کنکور های سال های قبل 

و تورق سریع

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرور مباحثی که تا الان خوندینزدن تست های زماندار حل کنکور های سال های قبل و تورق سریع

تورق بکار میاد؟

چجوری بخونم اون نکته هارو با خود کتاب

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
تورق بکار میاد؟چجوری بخونم اون نکته هارو با خود کتاب

این هفته و هفته آینده مرور

هفته بعدش فقط تورق سریع 

تورق سریع هم خوندن تقریبا روزنامه واری متن کتاب و نکاتی که خودت نوشتی

این هفته و هفته آینده مرورهفته بعدش فقط تورق سریع تورق سریع هم خوندن تقریبا روزنامه واری متن کتاب و ...

ممنونم