گیلاس ها رو بریز تو شیشه درب فلزی وپرش کن
آب جوش سرد شده ویکی دوقاشق شکر وکمی گلاب بریز رو گیلاس ها
درب شیشه رو سفت کن
یه قابلمه بزار تهش پارچه بنداز شیشه رو بزار داخلش ،اب اضافه کن حدود دو سوم ارتفاع شیشه ها باید آب بریزی تو قابلمه ،بزار با شعله زیاد جوش بیاد ،بعد شعله متوسط کن
۱۰_۲۰ دقیقه برای جوش خوردن زمان بده
بعد شیشه رو از قابلمه خارج کن وبزار کنار سرد شه
برعکسش کن واگه نشتی نداد یعنی کنسرو شده وراحت تا یکسال تو کابینت میتونی نگهش داری
اگر نشتی داد یعنی درب شیشه خوب بسته نشده و نهایتا ظرف یک هفته کمپوت باید استفاده شه ،اونم داخل یخچال ،بیرون باشه خراب میشه