koreangirlsani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1608 عنوان چه کارومهارتی دارین یادمیگیرین؟ 74 بازدید | 7 پست ؟؟!! چ کار ومهارتی پیشنهاد میکنین؟خودتون چیکارمیکنین؟ ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱 1403/04/01 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 دیگه هیچی مد نظرم نیست... هرچی بوده یاد گرفتم🗿 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
koreangirlsani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1608 دیگه هیچی مد نظرم نیست... هرچی بوده یاد گرفتم🗿 بابا باریکلاچیا یادگرفتیی؟ ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
95heaven عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2630 من در حال یادگیری مهارت رانندگی بودم و چنان در این زمینه درخشان بودم که چندین بار امتحان شهری رو رد شدم و الانم دیگ فعلا ولش کردم 😁🤣 و الان شده بزرگترین مشکل و کابوس زندگیم .یه کوه بزرگ که روم ریزش کرده
koreangirlsani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1608 من آرایشگری خیلی دوست دارمتو فکرشم برم یاد بگیرم چ خوب..میتونی بعدشم بری کار کنی درامد خوبی داره ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
koreangirlsani مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1608 من در حال یادگیری مهارت رانندگی بودم و چنان در این زمینه درخشان بودم که چندین بار امتحان شهری رو رد ... اخیییخب مثلا ببین ایرادهات چیه که رد میشی اونا را برطرف کن، یا مثلا با یه ماشین هی تمرین کن..چرا کابوس؟ دخترتمرین کن حتما میتونی از پسش بربیای ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 بابا باریکلاچیا یادگرفتیی؟ اکثرا اون چیزایی بوده که خودم علاقه داشتم... از تتو تا چندتا ساز بگیر و میکاپ و سیاه قلم و رنگ روغن و همه چی [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍