2777
2789
عنوان

بفرمایین قضاوت کنین 😁

109 بازدید | 17 پست

من یه قضیه ای تعریف میکنم شما قضاوت کنین که اگر شما بودین ناراحت میشدین یا نه 

فکر کنین با دوستتون دوتایی رفتین مسافرت یه مسافرت در حد دو روز و از قبل کلی ذوق داشتین که قراره کلی خوش بگذره

از اولی که سوار ماشین میشین متوجه درگیر بودن دوستتون از لحاظ فکری میشین و دائم میبینین که داره چت میکنه بعد از چند ساعت متوجه میشین که داره با نامزدش که تازههه نامزد شدن حرف میزنه و کلا درگیره یا مشغول چته یا تلفنی حرف میزنه جوری که حتی شما ۳ ساعت تو اتاق تنهایین و خانوم بیرون داره با تلفن حرف میزنه بقیه طول روز هم اکثرا درگیره

بعد هم میگه من از قبل قول داده بودم اومدم وگرنه قرار گذاشتیم که هیچ کدوم مجردی مسافرت نریم

من خودم ناراحت شدم اما به روش نیاوردم بخاطر اینکه من اومدم سفر که خوش بگذره نه اینکه ۳ ساعت تنها تو اتاق بشینم 

قضاوت کار خداس ما مسخره می‌کنیم 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

بشدت بهم برمیخورد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگفتی بهتر بود قبل از مسافرت بگی اینو ک کنسلش کنیم نه ک بیای و اینجوری کنیالان این رفتارت خیلی ...

به ادم بی شعوری مثل این نمیشه این حرف رو زد فقط میشه شناختشون برای یه عمر 

خب تمایلی نداشت باید قبلش می گفت نه ک بیاد و اینجوری بیشعور بازی دربیارهدیگه اون چه قولی ک مدام تو گ ...

متاسفانه شعورش نرسیده بگه ببخشید نمیتونم بیام 

اگر میگفت من واقعا درکش میکردم