2777
2789
عنوان

دخترا شما هم اینجورین؟🥲

313 بازدید | 40 پست

بچه ها شماهم اگه کسی حرفی بهتون بزنه که دلتونو بلرزونه برا همیشه یادتون میمونه؟؟؟

هستین تعریف کنم؟

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍

آره یادم میمونه

هر وقتم حالم خوب نباشه بیشتر یادم میاد و واقعا اذیت میشم 🫠

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دقیق یادم میاد یک سال و نیم پیش ساعت ۱۱ شب خونه مامان بزرگم بودیم این حرفو زد 

میگفت من حس پوچی میکنم و این حرفا و اخرین باری ک حس خوبی ک  داشتیم وقتی ک دختری ک دوسش داشتم بهم خیانت کرد دوره سربازی یه بچه کوچولو دو سه ساله ک کیسه زباله رو دوشش بود رو بردم براش خوراکی خریدم و اون اخرین باری بود ک حس خوب داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من فقط همون روز یادمه و بعدش فراموش میکنم مگه اینکه دیگه خیییییلی طرف مهم باشه که یکم دیرتر یادم ...

من بعد یسال و نیم هنوز یادم نرفته و الان دوباره یادم افتاد

دوس ندارم دییگه باشه انگار بخاطر اون همش دارم حسمو نسبت بهش از دست میدم 

وقتی یادم میوفته ک اونو دوس داشته انگار قلبم تیر میکشه

من بعد یسال و نیم هنوز یادم نرفته و الان دوباره یادم افتاددوس ندارم دییگه باشه انگار بخاطر اون همش د ...

عزیزم منم تجربه شبیه همینو داشتم 

ولی نتونستم تحمل کنم و تمومش کردم 

الانم صب تا شب بهش فکر میکنم و واقعا زندگیم غذابه 

ولی خب چاره چیه حز تحمل

عزیزم منم تجربه شبیه همینو داشتم ولی نتونستم تحمل کنم و تمومش کردم الانم صب تا شب بهش فکر میکنم و وا ...

بخدا 

کاش پسرا کاش اصلا همه یچیزایی زو مخفی نگهدارن که طرف مقابل اذیت نشه 

بنظرت بعد یسال و نیم هیچی بهش نگفتم بازم نگم یا بگم و باهاش ناراحتیمو درمیون بزارم؟

۲ سال پیش

مو به موشو یادمه🙂با اینکه هیچ اتفاقی نیوفتاده…

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

آره یادم میمونههر وقتم حالم خوب نباشه بیشتر یادم میاد و واقعا اذیت میشم 🫠

من یه جوری ابخند میزنم ذوق میکنم بدنک تکون میخوره🥲😭😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

۲ سال پیشمو به موشو یادمه🙂با اینکه هیچ اتفاقی نیوفتاده…

منم مثل تو 

ای کاش هیچوقت بعضی چیزارو نگن

من خواهرم میگه خوبه ک میگه ولی من میگم کاش نمیگفت 

الان هرلحظه حسم بهش کم میشه

دقیق یادم میاد یک سال و نیم پیش ساعت ۱۱ شب خونه مامان بزرگم بودیم این حرفو زد میگفت من حس پوچی میکنم ...

چقدد شبیههه مننن

منم ۱/۵ پیش خونه مامانبزرگم بود😐🤌🏻