۳۸هفتم دهانه رحمم یه سانت بازه کمر درد دارم چی بخورم یا چیکار کنم زودتر باز شه دهانش دیگ خستم
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم پله نوردی کن برو پیاده روی از پله های پل برو بالا البته آروم
نپتون بردار اتاقتون رو نپتون بکش
حرکت اسکات
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
خواهر من دو سانت باز شده بود. با شوهرش رابطه داشت بعدشم یک ساعت رفت پیاده روی درداش شدید شد ساعت ۸ رفت بیمارستان ۱۲ زایمان کرد. خیلی زایمان راحتی داشت.
از پیاده روی کردن غافل نشو👌🏻روزی یه نیم ساعت یه ساعت پیاده روی کن
پاهام ورم کردن شدید درد میکنن
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
خواهر من دو سانت باز شده بود. با شوهرش رابطه داشت بعدشم یک ساعت رفت پیاده روی درداش شدید شد ساعت ۸ ر ...
ااینم کردم ج نداد🤦♀️
اگه ازون توپ بزرگا داری بشینی روش تا ۲ساعت دیگه فول شدی
ندارم متاسفانه ولی پیاده روی ورزش هرکاری بگی کردم ج نداد
پس باید صبر کنی عزیزم. من حتی خوندم که ممکنه دو سانت دهانه رحم باز و تا یه هفته طول بکشه که وارد فاز فعال زایمان بشی. شما دیگه همون پیاده روی و خوردن گرمیجات و رابطه رو داشته باش. به هرحال بی تاثیر نیست. همین کارا رو نکنی ممکنه خیلی بیشتر طول بکشه.