2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌مایه خود تبخال باید مستقیم رو پوستت قرار بگیره ولی خوب برای اطمینان از وسایلش نباید استفاده ...

خیلی ممنون

اخه من خبر نداشتم اصلا،متاسفانه گوشیمم همراهم نبود

پس از اونجا که گوشیشون دستشون بود فقط مشکلی نداشت...نه؟

خیلی نگرانم کاش از یکی دیگه گوشی میگرفتم

نه نترس 😅 اگه یهو دیدی داره تبخال میزنه پماد آسیکلویر بگیر بزن

نمی دونم چرا استرس گرفتم😅

حالا اگه گرفته باشم از کی مشخص میشه؟معلم نیست نه؟باید بزنه تا بفهمم؟

متاسفانه دست خودم نیست خیلی استرسی میشم برای هرچیزی

خیلی ممنوناخه من خبر نداشتم اصلا،متاسفانه گوشیمم همراهم نبودپس از اونجا که گوشیشون دستشون بود فقط مش ...

نه زیاد حساس نشو ولی همیشه حواست باشه وسایل رو دست نزنی .... و سریعا بعدش اگر دستت به چیزی زدی بشوری من شنیدم اکر مایه اش خیس باشه مستقیم بخور احتمالش بالاس بگیری و وسایلی مثل رژ لب اینا.. گوشی فک نمیکنم انقدر حساس باشه  شما فقط از این به بعد حواستو جمع کن

نمی دونم چرا استرس گرفتم😅حالا اگه گرفته باشم از کی مشخص میشه؟معلم نیست نه؟باید بزنه تا بفهمم؟متاسفا ...

هر کسی به دلیل خاصی میزنه 

بعصا سرما خوردن میزنن

بعصا از خواب بپرن 

بعضا حساسیت 

مشخص نمیشه تا اون موقع 

ایمنی بدنتو قوی کن

به عنوان ادمی که تبخال میزنه بگم یه ویروسه که تو بدنه وقتی سیستم دفاعی بدنت ضعیف باشه بعد از استرس و ترس تبخال میزنی 

اصن نترس یبار تبخال داشتم یکیو بوسیدم چیزیش نشد

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
به عنوان ادمی که تبخال میزنه بگم یه ویروسه که تو بدنه وقتی سیستم دفاعی بدنت ضعیف باشه بعد از استرس و ...

خوبه...خیلی ممنون که گفتی

راستش اونروز خیلی عصبی بودم برای همین خیلی بزرگش کرده بودم وگرنه چیز خطرناکی نبود...