2777
2789

الان رفتم تو یه تاپیک ک خانم های باردار بودن یکی میگف نفسم داره بند میاد یکی میگف درد وحشتناک دارم یکی میگف انگار سنگ بستن ب شکمم یکی میگف فلان و روز ب روز داره وحشتناک تر میشه ،،من دوماهمه ترسیدم بخدا آخه من خیلی کم طاقتم بگید ک بارداری راحتم هست؟

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری اول من به قدری راحت بود من تا وقتی بچه تکون نخورده بود باور نداشتم حامله م بعد اونم فقط شکمم بزرگ میشد وگرنه هیچ مشکلی نداشتم اما دومی هنوز ۴ ماه نشده هزار تا مشکل برام پیش آورده هماتوم جفت پایین نفس تنگی خفگی معده درد دیگه چی بگم😑

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

پیرو تاپیک قبلیت بگم فدای سرت مشکلی واسه بچت پیش نمیاد به شوهرتم هیچ وقت نگو ولی سعی کن با یه مشاور درارتباط باشی

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚