2777
2789
عنوان

شباهت بچه به مادر یا پدر

1063 بازدید | 19 پست

دوستان بچه هاتون بیشتر شبیه خودتون هستن یا پدرشون؟ و جدا از،قوی بودن ژن، من یه فرضیه ای هم شنیدم که میزان علاقه پدر یا مادر هم مهم؟ این چقدر میتونه درست باشه، ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر خواهر شوهرم پسرشو اصلا دوس نداره و حسی بهش نداره و حتی نمیبینش اما کپی باباش شده این بچه

طلاق نگرفتن ها فقط خواهرشوهرم دائم خونه مادر شوهرمه اصلا خونه خودش نمیره شوهرشم اصلا نمیره اونجا

من پسرم کپی باباشه امسال میخوام اقدام کنم برا بارداری ولی دوس دارم ایندفه شبیه خودم بشه سفید چشم رنگی خانوما چیکارکنم ژنم غالب بشه 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

بچه شبیه مادربزرگ و عمو و عمه و خاله و....می تونه بشه ژنتیک این حرفا رو نمی فهمه که علاقه ی کی بیشتره.

مثلاً همسر من جفت خانواده ی پدریشه یه پسرعمو داره انگار دوقلوان ولی برادرشوهرم جفت خانواده ی مادریشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دختر به عمه میرهپسر به مادر۹۹ درصد

این حرف شما درباره خانواده ما کاملا درسته. دختر بزرگه برادرم به خواهر بزرگم و دختر کوچیکه هم دقیقا کپی خودم شده واقعا خیلی عجیبه انقدر شبیه منه انگار دختره خودمه😄

فک نمیکنم اخه من دیدم زن و مردایی که عاشقانه همو دوس داشتن ولی بچه هاشون زیبا نشدن😂

بحص زیبایی رو نمیگم شبیه بودن رو میگم. مثلا مادری شوهرشو دوست داشته باشه شبیه باباش میشه.شوهر همسرش رو دوست داشته باشه شبیه مادرش میشه