2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکاری نمیشه کرد ولی فکرنکنم وام مشکلی داشته باشه من کارمند بانکم تا به حال از مشتری پایان نامه نخو ...

عزيزم همسر من سربازي نرفته بعد واس وام تو مدارك زده كه اصل و كپي پايان خدمتو ميخواد حالا اگه پارتي داشته باشيم بدون پايان خدمت ميدن وامو؟

عزيزم همسر من سربازي نرفته بعد واس وام تو مدارك زده كه اصل و كپي پايان خدمتو ميخواد حالا اگه پارتي د ...

چه بانکی هست که اینو میخواد 

کارت ملی رو جدید کرده ؟

نمیتونی به اسم خودت بگیری این وامو اگه نشد این تنها ره حلشه

حتما یه کاری کن بتونه  این کارت رو بگیره همه چیز بستگی داره به این کارت پایان خدمتا 

اگه میتونی یه سپاهی ارتشی گردن کلفت پیدا کن پارتی بشه بتونید بخرید یا معافش کنن یا منطقه نزدیک بره اینجوری نه گواهی نامه داره نه مسکن میتونی بگیری هیچی اصلا