2777
2789
عنوان

سقط بدون درد و خونریزی ممکنه؟

12243 بازدید | 18 پست

سلام

من چهار مرداد انتقال جنین انجام دادم.

آزمایشم پنحشنبه مثبت شد و تو تکرار رفتم جای دیگه آزمایش دادم بتا افت کرد

یک شب تا صبح زود لکه بینی خیلی خفیف داشتم لک خیلی کم بود.

حالا با این شرایط ممکنه بچه ها سقط شده باشن؟

بدون درد بدون خونریزی

حالا فردا جواب آزمایشم آماده میشه و کلی استرس دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا تو هفته هاي پايين شايد درد نداشته باشه ولي خونريزي كه بايد ادامه داشته باشه... منم هفته ٤،٥ يكروز لك ديدم. دكتر بهم شياف پروژسترون داد . بهم گفت بتا بده ولي براي من بالاتر از دفعه قبل بود. كاش همون مركز رفته بودين

عزیزم منم دقیقا این اتفاق واسم افتاد اول یه کم خوتریزی داشتم ازمایس دادم بودنشون اما دوباره راه رفتم چند روز بعد با درد و خونریزی شدید سقط شدند . فقط و فقط بخواب و استراحت مطلق بکن . حتی واسه ازمایش دادن نرو  از خونه بیرون . 

حالا تو هفته هاي پايين شايد درد نداشته باشه ولي خونريزي كه بايد ادامه داشته باشه... منم هفته ٤،٥ يكر ...

این بار رفتم همون مرکز قبلی 

تو رو خدا دعا کنید خوب شده باشه

فقط تو رو خدا زود نرو سونو... الكي بهت استرس ميدن... اوايل بارداري جنين ديده نميشه، بيخودي ميگن مشكوك به بارداري پوچ و اعصاب آدمو خراب ميكنن. من اين مشكلو داشتم، ده روز كارم گريه بود

راستش من با بدبختی باردار شدم خیلی امید بسته بودم    

اخی عزیزدلم بخدا من درکت میکنم . امیدت بخدا باشه فقط . من سری دوم کاشتم از روز اول دراز کشیدم سخته اما تحمل میکنم حتی واسه تزمایش خون نمیرم همسرم ازم خون میگیره میبره ازمایشگاه . من فقط دراز کشیدم . اسپرین و امپول رقیق کننده خون هم میزنم چون دکترم گفت شاید خونت غلیظ بوده سری قبل .