khaste_pedar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29 عنوان بابا و آینده ی فرزند 70 بازدید | 6 پست به نظر شما یه بابای تنها برای پسر 6 سالش باید چیکار کنه ؟ این جسم فعلی در عالم چقدر ناچیزه . نگران نباش این مرحله هم بزودی تموم میشه 1403/04/01 | 08:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6044 بفرستش کلاس زبان یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
khaste_pedar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29 بفرستش کلاس زبان کلاس زبان یه روز در میون فقط یک ساعتش رو پر میکنه البته داره میرهبقیشو چیکار کنم ؟ این جسم فعلی در عالم چقدر ناچیزه . نگران نباش این مرحله هم بزودی تموم میشه
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6044 کلاس زبان یه روز در میون فقط یک ساعتش رو پر میکنه البته داره میرهبقیشو چیکار کنم ؟ کلاس فوتبال ... یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
khaste_pedar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29 کلاس فوتبال ... راستش کلاسهای اینطوری یه مشکل رو کم میکنه و یکی اضافه میکنه نسترن خانم، درسته که یه چیزی بهش یاد میده و سرگرم هم میشه ولی خودم رو بیشتر درگیر میکنهکلاس ژیمناستیک دوست داشت که ثبت نامش کردم ولی خودم تمام اون یک ساعت باید بشینم تو سالن این جسم فعلی در عالم چقدر ناچیزه . نگران نباش این مرحله هم بزودی تموم میشه
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6044 راستش کلاسهای اینطوری یه مشکل رو کم میکنه و یکی اضافه میکنه نسترن خانم، درسته که یه چیزی بهش یاد می ... پسرتون خیلی وابسته س باید توی کلاس ولش کنید همه ی بچه ها شاید اولش براشون سخت باشه ولی بعدش ب تنهایی عادت میکنن... یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
khaste_pedar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29 پسرتون خیلی وابسته س باید توی کلاس ولش کنید همه ی بچه ها شاید اولش براشون سخت باشه ولی بعدش ب تنهایی ... آخه تقریبا همه ی والدین میشینن اینجا تقریبا همه ی کلاسهای تابستون و سرگرمی حد اکثر یک ساعت و نیمهینی از این کلاس به اون کلاس هم ببرمش بازم نصف روزش پر نمیشهاین مشکلو حل نمیکنه این جسم فعلی در عالم چقدر ناچیزه . نگران نباش این مرحله هم بزودی تموم میشه