2777
2789
عنوان

مادرا کمکم کنید

113 بازدید | 17 پست

بچم ۱۲ سالشه از دوشنبه شب اسهال و استفراغ و تب داشت سرم زد بهتره فقط الان تب داره چیکار کنم خوب بشه خیلی نگرانشم

بچه کوچیکم بخاطر همین ویروس چند روز بستری بود 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ای ندارم انشالله مورد جدی نباشه و زود خوب بشه .عزیزم علایم بچه کوچیکتون که بستری شد چی بود چطور شروع شد؟؟ منم از شیش صبح دارم دنبال دلیل استفراغ بچم میگردم.تاپیک هم زدم اگر میتونید یه راهنمایی بفرمایید..منم خیلی نگرانم

با اب ولرم و نمک پاشویش کن پوست خیار بزار رو صورتش اگه میزاره داروم که دکترش داده دیگه؟

قرص ضد تهوع و استامینوفن داده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من تجربه ای ندارم انشالله مورد جدی نباشه و زود خوب بشه .عزیزم علایم بچه کوچیکتون که بستری شد چی بود ...

تاپیک قبلیم نوشتم

تب بیحالی اسهال و استفراغ

آب سیب دادی؟ خیلی ویروس بدی هست. ما هم گرفتیم

نه ندادم

شما چیکارا کردید بهتر بشید دارو چی

سلام پاشویه کنین تبش میاد پایین 

یا شربت تب بر بهش بدین 

من ک ۲۵ سالمه دیشب دقیقا همین حالو داشتم رفتم دکتر سرم داد و ی سری دارو 

مجبور شدم سرم رو بزنم چون باردارم میترسم قرصارو بخورم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

آب سیب و هویچ، دوره ش هم حدود ۴روز بود. بعدش دیگه تموم شد.

یعنی میشه از بچه ی منم تموم بشه😞

ماست پونه یه کم نمک بزن هر یه ساعت یه قاشق بهش بده مثل دارو میمونه براش چیزای چرب و شیرین وسنگین مثل ...

پونه ندارم نعنا خوبه بدم

الان فقط تب داره 

مایعاتم هرچی بدی زودتر ویروس دفع میشه دم نوش گل گاو زبون بده یا عناب وچای کوهی یا اویشن وپنیرک بدون نبات وقند خالی بده بخوره عناب وچای کوهی عنابارو تیکه کنی بندازی یه کم شیرین میشه راحت تر میخوره

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
پونه ندارم نعنا خوبه بدمالان فقط تب داره

ببین اگه میخوره با ماست بده اگه نه همون ماست ویه کم نمک بزن بهش بده غذام کته ماست و سوپ مرغ کباب سینه مرغ چیزای سبک وعده های کوچیک بده معدش درگیر نشه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩