2777
2789
عنوان

پسر هفت سالم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 29 پست
زیاد اطرافیان محبت میکنن به بچه هام و زیاد عجیب نیست براشون ولی انگار این آقای اسباب بازی فروش خیلی ...

لعنت به اینطور آدما باعث میشن بچه در بزرگی سر خورده بشه وهزار دردسر ی که بعدا ممکنه بوجود بیاد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم خیلی از وقتی بهم گفت حسم بد شد😔

اره واقعا اوم اینجور آدمارو بگیره با دستخوش پاره کنه مریضای منحرف

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بله همیشه باید گفتنی ها را به بچه ها گفت و خودمون هم مواظبشون باشیم

باید تو مدرسه هم آموزش بدن نباید کسی به بدنت یا جای حساست دست بزنه

بله همیشه باید گفتنی ها را به بچه ها گفت و خودمون هم مواظبشون باشیم

من یه دختر ۹ ساله دارم همیشه بهش گوش زد میکنم کسی نباید بهت دست بزنه حتی فامیل نزدیک بهم بگو اگه کسی این کارو کرد

اره واقعا اوم اینجور آدمارو بگیره با دستخوش پاره کنه مریضای منحرف

من خودم خیلی حساسم ، تازه شوهرم خیلی خیلی بدتره رو این قضیه، یعنی وسواس فکری داره انگار...درسته این قضایا دخترو پسر نداره ولی حتما خدا یه چیز میدونست بهمون دختر نداد

من یه دختر ۹ ساله دارم همیشه بهش گوش زد میکنم کسی نباید بهت دست بزنه حتی فامیل نزدیک بهم بگو اگه کسی ...

منم همیشه بهشون میگم و این اطمینان را میدم که همیشه پشتتونم و همه چیز را به من یا اگه با بابا راحت ترید به اوت بگید

من خودم خیلی حساسم ، تازه شوهرم خیلی خیلی بدتره رو این قضیه، یعنی وسواس فکری داره انگار...درسته این ...

ادمای مریض همه جا هستن باید خیلی مواظب بود من خودم دبیرستان میرفتم تو تاکسی مخصوصا آدمای اشغال زیاد بودن واسه همین خیلی میترسم

باید تو مدرسه هم آموزش بدن نباید کسی به بدنت یا جای حساست دست بزنه

باورت میشه رفت بچه را نوشت غیر انتفاعی با تعداد خیلی کم، میگه خیالم راحتتره، مدرسه شلوغ نباشه بهتره، فکرم میکنه من متوجه نمیشم چرا

منم همیشه بهشون میگم و این اطمینان را میدم که همیشه پشتتونم و همه چیز را به من یا اگه با بابا راحت ت ...

باید خودمون مواظب باهامون باشیم خواهر 

ادمای مریض همه جا هستن باید خیلی مواظب بود من خودم دبیرستان میرفتم تو تاکسی مخصوصا آدمای اشغال زیاد ...

بله دقیقا، یه آشناهای ما دختر ۴سالش را تو امامزاده گم کردن، یه پسر ۱۸ ساله با خانواده اومده بودن اونجا ،دیده دختره رفت تنها تو دسشویی،پا شده دنبالش رفته و بقیه قصیه