2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون جدید میخواد دربیاره شاید ینی به احتمال 90درصد

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
۱۰ماه

دندون درمیاره نگران نباش 

فقط پروفن رو مارک دیگ براش بخر 

واینکه تب کرد لباسشو کامل خیس کن آبشو بچلون دوباره بپوشون 

سریع تب رو میاره پایین 

انشالله که دیگ تب نمیکنه وزود خوب میشه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
دندون جدید میخواد دربیاره شاید ینی به احتمال 90درصد

دندون داره درمیاره ولی این تب تبه دندون نیست انقدر مقاوم انقدر کوفتی مگه تبم اینجوری میشه

بخدا یکساعت تو خیابونا با ماشین چرخوندیم تا الان یکم خوابیده شوهرم دو شبه نخوابیده کار داشت بنده خدا الان صدبار نزدیک بود تصادف کنیم پشت فرمون چرت میزد

شیاف استامینوفن ۱۲۵گذاشتم انگار نه انگارواسه بچه ده ماهه دیکلوفناک میشه گذاشت؟

نه عزیزم این کارو که میگم انجام بده برای تب خیلی موثره پیاز از وسط نصف کن ببند به کف دوتا پاش تب میاره پایین

ممنونم،استامینوفن پایین نمیاره تبش رو

درسته استامینوفن برای بعضی ها اثر نداره 

پروفن مارک دیگ با مزه جدید بخر بزار خونه بمونه 

من همیشه یه بسته باز نشده تو‌خونم هست 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
پاشویه کن . صبحم حتما ببر دکتر دوباره تب خطرناکه .

آره باید ببرم بگم اگر خدایی نکرده دوباره تب کرد چکنم. پروفن که دیگه نمیتونم بدم بیچارش کرده پروفن. استامینوفن هم تبشو بند نمیاره

دندون داره درمیاره ولی این تب تبه دندون نیست انقدر مقاوم انقدر کوفتی مگه تبم اینجوری میشهبخدا یکساعت ...

ببین همه اش قاطی شده بهم هم توی بدنش عفونته هم دندون در میاره یه خرده استامینوفن بزن به لثه اش آرومم شه بخوابه استامینوفن پاراکید عالیه