2777
2789
عنوان

کمرم😭😭😭

516 بازدید | 8 پست

کمرم شدید درد میکنه دیسک و سیاتیک دارم و ام آر ای دادم جدیدن مشکل خاصی نبود رفتم دکتر آمپول و دارو داد ولی هیج فرقی نکرد دارم میمیرم از دردش😭😭😭فقط ۲۱ سالمه خدایا😭😭😭😭

کسی راهکار نداره😭😭😭😭

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به مرحله ی پارگی دیسک نرسیده عمل جدیدی اومده در اصفهان فکر کنم و تهران که با لیزر میتونن فاصله ی ...

اسم عملش چیه عزیز م

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

فعلا شیاف دیکنوفناک استفاده کن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من هم نوزده یا بیست سالم بود مهره 4 و 5 زده بود بیرون دکتر استراحت دو ماهه و یا عمل برام تجویز کرد من استراحت کردم به سمت پای چپ بخاب لای پات پتو یا بالشت بزار با اب گرم حموم کن و تایم کم. برام قرص ناپروکسن 500 داد خوب بود با امپول کترولاک .و یه پماد خوب شدم بدون عمل ودیسکام رفت تو.کدوم شهرس

پماد نوکس بود فک کنم عالی بود عالی خداخیرش بده دکترو. میتونی پماد دپی وییکس بزنی خوب میشی بهت قول میدم ترشی اینا و سردی کمتر بخور‌.پکاد یا ژل زدی بمال با شال یا نایلون روش بزار لباستو روش بکش داغ میشع میسوزونه اروم میشع .هیچ ضرری هم ندارن هیچکدوم.ماست کلسیم و تخم مرغ ابپز بخور