2777
2789
عنوان

خانه شوهر خانم های متاهل بیاید

431 بازدید | 44 پست

دوستان من عقدم و قصد داریم برای زندگی خونه رهن کنیم .. خونه پدر شوهرم یه خونه دارن بالای خونه جاریم که خالیخ ولی خیلی کوچیکه اینم بگم کل خونه مال پدر شوهرمه .. از اول گفتم انجا نمیرم همسرمم گفت من دوسش ندارم نمیرم .. الان خانوادش تو گوشش خوندن بره انجا فک کنم 50 یا 60 متره .. من واقعا دوس ندارن برم تو اون خونه قدیمی با اون پلش .. همسرم اصرار داره بریم انجا .. من چجور بگم نمیخام چجو قانع کنم .و خیلی ناراحتم به شدت چون بهش از اول گفتم نمیرم انجا الان داره مجبورم میکنه .. شما بودید چکار میکردید؟ اینم بگم همسرم میتونه خونه رهن کنه توانایی مالیش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متراژش واسه دو نفر بسه ولی نرو چون دردسر داره زندگی با خانواده شوهر

با شوهرت منطقی صحبت کن بگو از اول قرار نبود بریم اونجا پس مجبورم نکن..پای حرفتم وایسا نزار اجبارت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

به هیچ وجهخونه پدر شوارت زندگی نکن چون نصف دعوا هاتون بخاطر این میشه که اونجا زندگی کردید من خودم که خونه پدرشوهر زندگی نکردم ولی چند نفر بهم گفتن همین بود باعث میشه روتون بروی هم باز بشه

متراژش واسه دو نفر بسه ولی نرو چون دردسر داره زندگی با خانواده شوهربا شوهرت منطقی صحبت کن بگو از اول ...

مم الان خونه بابام سیصد متره خونه خودشونم همیطو تو خونه پنجاه متری خفه میشیم .. در ضمن خودش گفت قبلا من اصلا عارم میشه برم تو اون خونه کوچیک و قدیمی بشینم الان چرا ایطو چپ کرد نمیدونم