2777
2789
عنوان

خیلی دوست داشتم بچه دار شم💔

453 بازدید | 14 پست

۷سال پیش قبل عروسیمون رفتم دندونپزشکی و دکتر زنان و....کاملا آماده بودم درواقع زندگی رو دوست داشتم ولی متاسفانه اومدم تو زندگی هرروز افسرده تر و داغون تر شدم

زندگی با یه آدمی ک نمیدونی فازش چیه و سخت‌تر اینکه دیگه اصلا نمیتونی دوسش داشته باشی💔

دلم خیلی گرفته

نمیدونم هدفش از این زندگی چیه

فقط اینو میدونم باختم زندگیمو خیلی بد

نه طلاق میده نه درست میشه چیزی

بچه میبینم خدا میدونه تو دلم چی میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهربچه دارشدن قویه ولی سعی کن ی جوری تخلیش کنی مثلا مربی مهد بشی، بادوست یا فامیلی ک بچه کوچک داره بیشتر معاشرت کنی ولی وقتی زندگیت معلوم نیس چطوره اصلا بچه نیار چون گناه داره....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چقد منی همین نیم ساعت پیش شوهرم بهم گفت پفیوووز و دعوای بدی کردیم طلاقمم نمیده خسته شدم دست بزنم داره و همش تو دعواهامون میخاد خفم کنه ی جوری دهنمو فشار می‌ده فکم تا ی هفته کبود میشه و دعواهامون درست بعد خوب شدن کبودیام دوباره شروع میشه

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

منم  همیشه میگفتم دومیرو بلافاصله بعد دوسالگی اولی میارم‌ اما انقدر فشار روحی همسرم  بعد زایمان سرم اورد. افسردگی گرفتم. انقدر توهینا کرده بعم. مریض جسمی گرفتمک از اوردن دومی میترسم.همسر منم فازش معلوم نیس. کلا براخودشه. زنشم از همه براش غریبه تره. دقیقا مثل همسر شما طلاقم نمیده.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
عزیزم این حس رو از خودت محروم نکن یا جدا شو یا اگر میدونی تا اخر عمر با این شخص قراره زندگی کنی حداا ...

منم همین فکر تو سرمه ولی نمی‌دونم چرا بچم نمیشه پنج ماهه اقدامم  طلاقمم نمیده😭😭

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
چقد منی همین نیم ساعت پیش شوهرم بهم گفت پفیوووز و دعوای بدی کردیم طلاقمم نمیده خسته شدم دست بزنم دار ...

منمهمیشه لبام کبوده بخاطرکتکاش. دوبار زد تو دلمقشنگجای انگشتاش شده بود انگار بادمجون. دندونامم همش لب پر شدن خرد شدن. 

خودمو دیگه نمیشناسمخیلی فشار رومهموهام سفید شده

دقیقا هنیشه ب همسرم میگم منی ک صدا ازدیوار درمیومد از من در نمیومد رو تبدیل کردی به یادم جنگی. میگم با خودم غریبم. 

منمهمیشه لبام کبوده بخاطرکتکاش. دوبار زد تو دلمقشنگجای انگشتاش شده بود انگار بادمجون. دندونامم همش ل ...

من تموم بدنم کبود میشه 🥹

دستامو انقد محکم فشار می‌ده استخوناش درد می‌گیرن و بی حس میشن الان یکی از انگشتام دو هفته ای میشه ک باد کرده و نمی‌تونم تاش کنم 

من تموم بدنم کبود میشه 🥹دستامو انقد محکم فشار می‌ده استخوناش درد می‌گیرن و بی حس میشن الان یکی از ا ...

من ک میگن واگذارت کردم ب خدا . هر کار خاستی بکن‌