2777
2789

بچه ها دوستم سال کنکورمون که بود خیلی تحت فشار بود خونوادش اصلا بهش اعتماد نداشتن همیشه پیش من گریه میکرد میگفت نمیزارن خونه بمونم درس بخونم. چون میخواست پشت کنکور بمونه و مامان باباش باورش نداشتن. بخاطر اینکه خیالشون رو راحت کنه و بگه منم لا تاری برنده شدم و اگر یک سال بمونم بخونم چیزی رو از دست ندادم چون اگر قبول نشم میتونم برم امریکا. استخاره گرفت چندبار و خوب اومد. خلاصه این دروغ رو به خوانوادش گفت. حالا پزشکی قبول شده و خیلی همه خوشحالن هیچکسم درباره لا تاری نمیپرسه. میگه بنظرتون به مامان باباش واقعیت رو بگه یا نه؟ 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
اگر پرسیدن بگه

چون خیلی برای قبولیش خوشحالن میگه نکنه بگم بخوره تو ذوقشون. میخواد بدونه بنظرت براشون مهمه یا نه دیگه؟ 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم واسه دروغ که گناهه استخاره نمیگیره که الانم که همه فراموش کردن حرفشو پیش نکشه الکی

از کسی پرسیده بود گفته بودن چون دروغی نیست که اسیب بزنه و برای کارت لازمه میتونی استخاره بگیری. اگر این دروغ رو نمیگفت نمیتونست پزشکی قبول شه چون بزور میفرستادنش همون رشته های الکی که اورده بوده. میگه عذای وجدان دارم. من گفتم اگر بگی براشون مهم نیست چون خوشحالی بزرگ تری دارن

نه نگه

تا ابد؟ 

د آخه ج. ن ده تو فقط میتونی دهنتو بذاری بگو م دهنت ریدم برات دختره ج. ن ده کونی معلوم نیست کدوم موزی رفته تو ننه ج. ن دت که توعه کونی از توش در ندی بیا ریدم برات تند تند لیسش بزن 😂😂منو که شوهرم میپرسه اما معلوم شد تو عه ترسو و جرا هیچکی محل سگ بهت نمیذاره از بس زشتی قیافت عین عنه بیا تند تند عنمولیس بزن بلکه سیر شی گوزو حالا شرف داری بیا جوری برینم بهت تا هفت جدت رنگ قبرش ن قهوه ای بشه 😂😂🖕جوری ادبت کنم که تا عمر داری جرات نکنی اینجا فاز شاخ بودن برداری توله سگ مادر ج ن ده

تا ابد؟

ریدم تو قبر هفت جدو آبادت اینقدر کسی نگرفتتت اینقدر عقده ای شدی از بس قیافت گوهه تو فقط میتونی بری تو پیج دخترای متاهل با عکس شوهراشون ج. ق بزنی 😂😂😂🖕ج.. ق ی بدبخت 

برو حداقل کنار ننت وایساد یه کسب درآمدی کن از دادن البته اگه کسی عن گوز خوری عین تورو بکنه بعید میدونه تو فقط میتونی گوه لیس بزنی😂😂😂

از کسی پرسیده بود گفته بودن چون دروغی نیست که اسیب بزنه و برای کارت لازمه میتونی استخاره بگیری. اگر ...

برای ج. ن.. دگی ننت هم استخاره بگیر ببین شاش کی بودی 😂😂جوری برینم سرتا پات که بیای بگی گوه خوردم بارعد به کسی حمله نکنی اسهال خور

د آخه ج. ن ده تو فقط میتونی دهنتو بذاری بگو م دهنت ریدم برات دختره ج. ن ده کونی معلوم نیست کدوم موزی ...

اوووف عشقم سر ک ص باز کن میخوام با چوب داغ برا ج ق بزنم. اخه لا شی ریدم دهنت ک ص ننه معلومه کو ن ننت خیلی بو چس میده که توعه گوزو اومدی بیرون. بدبخت کو نده تو اگه شوهر گیرت نمیومد که میدادی بابات ارضات کنه بکنخ تو سولاخت اووووف که برات ریدم دستشویی اسهالی برو بخور همونجاهم کو نتو بده هوا تا شوهر معتاده حرومزادت بیاد صاف سیخ کنه لا ی ک ص گشاد و ترشیدت😂😂😂😂😂😂 اگرم نیومد مالش بده تا بابات رو صدا کنم بکنه تند تند لای ک صت

برای ج. ن.. دگی ننت هم استخاره بگیر ببین شاش کی بودی 😂😂جوری برینم سرتا پات که بیای بگی گوه خوردم ب ...

ک ص ت باز کن که بابات داره میاد چوب بکنه لای چونت😂😂

چوچول سیاه بگیرمت بزارمت روی شعله ک ص کبابی بخورم

اوووف عشقم سر ک ص باز کن میخوام با چوب داغ برا ج ق بزنم. اخه لا شی ریدم دهنت ک ص ننه معلومه کو ن ننت ...

😂 😂 😂 اینقدر به عنم نمیگیرم که اصلا نمیخونم چه گوهی میخوری فقط میدونم شغل خانوادگیت لیسیدن گوه ماهاست گرچه مادرت لنگاش همیشه باز بوده معلوم نیست شاش داییتی یا بابا بزرگ جوونت😂😂😂🖕بلیس خوب بلیس ج. ن.. ده

ریدم تو قبر هفت جدو آبادت اینقدر کسی نگرفتتت اینقدر عقده ای شدی از بس قیافت گوهه تو فقط میتونی بری ت ...

ریدم دهن خودت و بابای لاشی و ننه ک ص حرومت معلوم نیست چندبار بابات تلمبه زده لا ی ک ص پیر ننت اوووف فقط میخوام صدای ناله هاشو بشنوم. چوب بکنم لای چونت بدم بابات بو بکشه حال کنه