2777
2789

دلم داره آتیش میگیره همه نامزد داشتن منم داشتم،همه عاشق شدن ازدواجشونو کردن منم باید تا. عمر دارم آسیبای روحیمو ترمیم کنم تحقیر عذاب شکنجه،بهم میگفت نیاز منو برطرف نمیکنی به چه دردی میخوری ،توی بدترین شرایطم ازم سوء استفاده میکرد😭😭😭

بهم میگفت فکر کردی کی هستی ؟

میگفت من خودمو بیشتر از تو دوس دارم اگه برگردم باهات باشم توهین به خودم

بهم گفت هر.زه 😭

میگفت وسیله جن.سی منی باز من ساده من بچه بخاطر خانواده و آبروم دم نمیزدم😭😭😭

هر کاری باهام خواست کرد نزدیک ازدواج زد زیر همه چی با اینکه من انقددد مدارا کردم بخاطر زندگیمون با اخلاق گوهش 

حالم خیلی بده خواهرا دعا کنید خدا تقاصمو از اون پس بگیره به منم آرامش بده زخمام خوب شن😔

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

خودت کردی ک...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستی بگی تو ام مریض جنسی ای احمق 🐄 خودت به خودت ضربه زدی ، بخاطر زندگیت ؟ والا بدتر شد که زندگی ...

بچه بودم،نمیخواستم اسم جدا شده بچسبه روم:)

۱۵ سالم بود میفهمی ترس چیه بچه بودن چیه خواهر؟😔

عزیزم این اشتباهات ما.رو  می‌سازم بهتره فقط ازش عبرت و درس بگیری این اتفاق گذشته تو‌رو خراب کرد اجازه نده بازم اون اون اتفاق اینده و حالت رو خراب کنه ،قوی باش و قوی بمون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم این اشتباهات ما.رو می‌سازم بهتره فقط ازش عبرت و درس بگیری این اتفاق گذشته تو‌رو خراب کرد اجاز ...

هر کاری میکنم یادم نمیره😔حتی الان که ازدواج کردم همسرم عالیه ولی باز نزدیکم میشه میخوام گریه کنم😔

الهی بمیرم برات دختر ❤️

سعی کن بری تراپی و روحیتو بسازی ، خودتو بیشتر دوست داشته باش و برای آیندت تلاش کن نذار همینجور راکد بمونه ...

هیچکس جز خودت نمیتونه نجاتت بده اگه اون ظلم کرده بهت تو در حق خودت جبران کن 🥲

الهی بمیرم برات دختر ❤️سعی کن بری تراپی و روحیتو بسازی ، خودتو بیشتر دوست داشته باش و برای آیندت تلا ...

خدا نکنه دورتون بگردم

هر کاری میکنم نمیتونم فراموش کنم احساس میکنم ناپاکم اصلا حس تجاوز دارم😭

هر کاری میکنم یادم نمیره😔حتی الان که ازدواج کردم همسرم عالیه ولی باز نزدیکم میشه میخوام گریه کنم😔

خدارو صد هزار مرتبه شکر ک ازون لجن جداشی خوشخال باش ک تو شرایطی ک تو از ترس و بچگی دم نزدی خودش کمکت کرد و گذاشت رفت انشالله ک کنار همسرت خوشبخت باشی فراموش کن گزشته رو اون اشغال لیاقتتو نداش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خدارو صد هزار مرتبه شکر ک ازون لجن جداشی خوشخال باش ک تو شرایطی ک تو از ترس و بچگی دم نزدی خودش کمکت ...

الهی زودتر نینیاتونو دوباره بغل بگیرین

هیچ وقت فضولی نکن خودت رو خراب میکنی