2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه کمکم کنین؟

756 بازدید | 24 پست

دوستان من بچه ندارم و روشهای جلو_گیری  واقعاااا بهم نمیسازن ! مثلا قرص تا لب مرگ میبرم از شدت درد بدن ! خواستم بدونم میشه دستگاه بزارم ؟ بعدا اگه بخوام بچه دار بشم ، مشکلی نداره ؟ عوارض نداره؟

بر ما گذشت آنچه نباید می گذشت ، باقی عمر هرچه بادا باد 🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم برای اوناییکه اصلا بچه ندارن نمیزارن حتما باید یه بچه داشته باشی تا بزارن

ای بابا🤦🏻‍♀️

اگه پریود منظمی داری میتونی طبیعی جلوگیری کنیولی خب باید حواستون جمع باشه

کامل منظمه ؛ ولی میترسم از بارداری 🥲

ای بابا🤦🏻‍♀️

من دوسال طبیعی جلوگیری کردم وقتیم که بچه خواستم همون ماه اول باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود

اگه شرایطش داری اقدام کن خیلی آمار بارداری پوچ بالا رفته من بعد سقطم متوجه شدم چقدر زیاده و من بی خبر بودم

کامل منظمه ؛ ولی میترسم از بارداری 🥲

شناختت باید از خودتون داشته باشید،طبیعی روش جلوگیری نیست،ولی اگه اکی باشید نیتونه میشگیرنده باشه،من دوسال اول ننیخواستم طبیعی اکی بود،بعد دخترمم تاالان که۷سالش شده هنوزم از هیچ روشی استفاده نکردم،ولی خب باید دقت کافی باشه

دستگاه برات نمیذارن

حتی برا کسی که یدونه بچه دارن هم نمیذارن

طبیعی جلوگیری کن از اولشم ک.اندوم بذار

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲