2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به خودتون داره ما اینجوری میخوریم پیاز داغ میگیریم زرد چوبه فلفل نمک بعد کله پاچه رو اصلا میکنیم با ادویه ها قاطی میکنیم یکم صبر میکنیم رب گوجه می‌زنیم تفت میدیم آب میریزم میداریم بپزه در آخر یکم ابغوره

من تا حالا خودم نپختم ولی آموزشش رو که دیدم

بهتره اول با یه کم زرچوبه بذاری  چند دقیقه بجوشه بعد خالی کنی آبشو تا اگر الودگی کرمی چیزی هست خارج بشه

و دوباره اب بریز روش با ادویه حسابی و چنتا پیاز و چنتا دونه نخود اول بذاری جوش بیاد بعد حرارت رو خیلی کم کن که تا صبح بپزه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کله پاچه رو بذار تو قابلمه پر آب بذار یه قل بزنه کف سفید که جمع شد آبشو خالی کن بعد همونجور که دوستان گفتن بپز چون کف باعث میشه بد مزه بشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

سلام اول با پیاز ) از وسط دو تیکه کن خوردش نکن)و چند حبه سیر و زردچوبه بذار بجوشه یه ده دقیقه بعد آبکشش کن و پیاز و سیر و از داخلش بردار

داخل یه قابلمه دیگه آب بذار تا به جوش بیاد بعد دوباره کله و پاچه و.... رو بریز داخلش

زردچوبه و یه پیاز کوچیک خورد کن بریز توش

یک ساعت مونده به اینکه خاموشش کنی براش پیاز داغ(کوچیک باشهچون باعث شیرین شدنش میشه) درست کن و نمک و آب نارنج بزن بهش

تمام

کله  پاچه رو  بذار توی آب آب  باید کامل روشو بپوشونه تا جوش اومد  کفاشو   بگیر و حرارتو کم کن

بعد زردچوبه  _چوب دارچین  _ فلفل سیاه_ فلفل قرمز و برگ بو رو اضافه کن

نمکم  ۴۰ دقیقه آخر پخت بزن

اول یه قل بزنه آب و خالی کن ،بعد یه دونه پیاز و یه دونه سیر ،و کمی زردچوبه ،آب رو هم اندازه کن جوش زد زیرش رو کم کم کن و تمام ،بقیع چیزها من درآوردیه ،این مدل کله پزیهاست وقتی کامل پخت کمی نمک بزن ،دارچین و فلفل و آبلیمو مال سفره هست ،