2777
2789
عنوان

میشه بیاین این بی بی چک رو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 20 پست
بله اگر کسی باردار باشه دهانه رحم بالامیره و بسختی میشه لمس کرد.این بی بی هم مشکوکه

چ جالب خودشم گفت من راستش باور نکردم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
اینکه منفی هست باید دوتا خط قرمز باشه ترشحات در دوران بارداری هست ولی اینکه از علائمش باشه نه خب برو ...

آخه زوده 🙁 6روز ب موعد مونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب خودشم گفت من راستش باور نکردم

قدیما اینجوری تست میکردن اگر کسی باردار بود میفهمیدن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
قدیما اینجوری تست میکردن اگر کسی باردار بود میفهمیدن

ایول چ باحال 

خودش ک میگه دهانه رحمم رو حس میکنم منم گفتم اگ باردار باشی شاید این چیزی ک میگی زود باشه بنظرتون امکان داره باردار باشه و هنوز بالا نرفته باشه؟؟ 

ایول چ باحال خودش ک میگه دهانه رحمم رو حس میکنم منم گفتم اگ باردار باشی شاید این چیزی ک میگی زود باش ...

من واسه خودم قبل اینکه موعدم برسه تست کردم.معمولی بود.بعدش که سه روز گذشت و پری نشدم بی بی زدم که دوتا خط کاملا پررنگ بود.بعدش که بازم تست کردم اینبار دیگه اصلا نتوستم دهانه رو حس کنم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
من واسه خودم قبل اینکه موعدم برسه تست کردم.معمولی بود.بعدش که سه روز گذشت و پری نشدم بی بی زدم که دو ...

الهی فدات ممنون از راهنماییت