دکتر شهره اشتری بیمارستان سوم شعبان سمت میدون قیام هستش یه کم فاصله داره باهات اما تقریبا تو محدودشی...کارش بیسته به پنجه طلا معروفه بیمارستان چمرانم میشینه من اونجا پیشش زایمان کردم اما خواهرام و خاله هام همین سوم شعبان پیشش زایمان کردن عالیه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
ببخشیدیسوال شمامیدونید که باید برم حضوری وقت بگیرم یا تلفنی بیمارستان سوم شعبان؟مرسی
الانشو نه والا نمیدونم.چون هرسال مدل بیمارستانا عوض میشه اما زنگ بزن بپرس میگن نحوه نوبت گیری و برنامه ی دکترا رو
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚