2777
2789
عنوان

چطور رفتار کنم با خانواده شوهرم

119 بازدید | 3 پست

یک هفته س قهرم فردا شوهرم میاد برام 

ازبس ک دخالت میکنن تو زندگیم پاشدم رفتم قهر ۲ ماهه عروسی کردم 

شوهرم زیاد وابسته خانوادشه خیلی زیاد 

حامی من نیست پشت من نیست برا هرچی نظرخانوادش مهمه براش بالا خونه پدرشوهرم هستیم چیکار کنم سمت خودم بکشونمش عادی رفتار کنه لاقل برا منم ارزش قائل باشه منم زنش حق و حقوقی دارم 

دوم اینکه شوهرم  صدام رو سربلندگو گذاشت خواهرش اومد نشست  جلو خواهرش گذاشت رو بلندگو همه حرفام شنید رفت پخش کرد به مادرش اینا گفت منم خیلی توهین کردم به خانوادش نمیدونستم صدام رو بلندگو هست 

الان چطور چشم توچشم بشم باهاشون بلاخره میبینمشون 

من عادت ندارم امید الکی بدم راستش 

شوهر شما تا قیامت همینه و ذره ای تغییر نخواهد کرد 

مرد وابسته و بچه ننه تغییر ناپذیر ترینه حقیقتا 

خیلی تلخه این قضیه 

اما طبق تجربه زندگیم و کاریم میگم هرگز دنبال تغییر طرفت نباش ..نمیشه و نخواهد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواهرشوهر دارم بزور میخواد بیاد وایسه خونمون،من سرکار میرم اونم میره من بعداز خستگی ک میام خونه حوصله خودمم ندارم بعد این میاد خرجشم میزاره رو دست من

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم