2777
2789
عنوان

خاله زنک از نظر نی نی سایت ها!

608 بازدید | 18 پست

اول اینکه بحث های که مال خانوم ها هست، خوب مردا بیایند، درست نیست و  اسمش قطعاً خاله زنک نیست!.بحث سر بحثای عمومی هست:

خاله زنک از نگاه نی نی سایت ها یعنی مردا داخل هر پستی بیان! (د.پ. در برابر اینکه سایت همگانی و مردها میتونن عضو شن!)

ولی سوال: اگر نمی خواد پستتون هیجی مردی ببینه چرا در اینترنت پست میزنید که هر مرد و زنی چه عضو باشه چه نباشه بتونه ببینه؟
و مطلب دیگه: خاله زنک اون چیزی که نیست که شما می گید: در مورد سخن چینی هست و پشت سر دیگران حرف زدن که بیشتر خانم های سایت انجام میدن :)!
اگر به این معنا هم بخواه نگاه کنیم که خاله زنک یعنی به موارد حاشیه ای بپردازیم و سرمون داخل زندگی آدما ها باشه که همه داخل سایت خاله زنک هستند از مدیر سایت گرفته تا کاربرهای خاموش و غیر عضو !
شاید بهتر باشه درست صفت یا ضرب المثل استفاده کنیم و همو تایید کنیم :)!
تا بعد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جا؟! :)سایت بازه برا مردا دیگه مشکل سایت هست نه کاربرها!

شما هر جا باید برید سرک بکشید؟!

یعنی توو اتاقی که خواهرتون و دوستاش هستن به بهانه ی خونه ی خودمه میرید میشینید کنارشون؟!

شما هر جا باید برید سرک بکشید؟!یعنی توو اتاقی که خواهرتون و دوستاش هستن به بهانه ی خونه ی خودمه میری ...

من خط اول گفتم این بحث شما رو، منظورم قسمت های عمومی بود. سایت دسته بندی داره، مثل همین مثال شما یعنی بدون کجا باید بری ...