2777
2789

ای‌جااان چینگده گوگولییییی‌ بنظرم باشگاه برو اونم بخاطر سلامت جسمی و روحی خودت:)

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
ای‌جااان چینگده گوگولییییی‌ بنظرم باشگاه برو اونم بخاطر سلامت جسمی و روحی خودت:)

گوگولی تپپپپل یعنییی؟؟؟😂😂نگووووو🥹😂😂

ورزش میکنم ولی خب باشگاه واقعا حوصله ندارم 🤦🥲

nature 🏖️🍁lover

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگولی تپپپپل یعنییی؟؟؟😂😂نگووووو🥹😂😂ورزش میکنم ولی خب باشگاه واقعا حوصله ندارم 🤦🥲

نبابا ینی کیوت و کوچولو 🥹

وزن و قدت کاملن متناسبه عزیزوم

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
نبابا ینی کیوت و کوچولو 🥹وزن و قدت کاملن متناسبه عزیزوم

خب پس من خیلی اعتماد به نفس زیر خط فقر 🥲🤦

شما باشگاه میرید؟؟ نمی‌دونم ممکنه باشگاه که برم فرم شونم بهتر بشه؟؟ احساس میکنم اصلا شونه ندارم 😐😬😬😬😬

nature 🏖️🍁lover

خب پس من خیلی اعتماد به نفس زیر خط فقر 🥲🤦شما باشگاه میرید؟؟ نمی‌دونم ممکنه باشگاه که برم فرم شونم ...

ن من درحال حاضر باشگاه نمیرم قد و وزنمم تقریبن شبیه توسعه ولی در کل هرجا میتونی ورزش کن شکمت رو فرم بمونه