2777
2789

مامانا من دیروز رفتم سونو قلب گفت دوتان منتهی یکی از قل ها رو من نمیدیدم میگفت عقب تره خلاصه قلبشونم میگفت تشکیل شده و اون عقبیه میگفت کوچیک تره و گفت شیش هفته هست اما نمیدونم کوچولوتره چن هفته بود 

کسی اینجوری بوده و بچها مشکل نداشته باشن؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

دو قلو دارم .سونو قلب که رفتم یکیشو دید اما ضربان دوتا بود 

همیشه تو همه سونو ها تا روز آخر یه قل سه تا چهار روز کوچیکتر بود  و هیچ مشکلی نداشتن شکر خدا 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم خودم دو قلو دارم هم خاهرشوهرم با ای وی اف دو قلو باردار شد یکی از قلا خیلی ضعیف بود قلبش کلا نمیزد اوایل بعد چن وگهفته رفت سونو نشون داد ک دوتان قلبشم میرنه الانم ۷ جاهشه مشکلی نداره فعلا

دو قلو دارم .سونو قلب که رفتم یکیشو دید اما ضربان دوتا بود همیشه تو همه سونو ها تا روز آخر یه قل سه ...

اهااا ینی واسه شما هم یکیشو ندید به درستی ؟من دکتر گفت دوتاش قلبشون تشکیل شده سونو واژینال هم شدم ولی یکیشو خودش میدید ولی من نمیدیدم انگار برفکی بود😅

یکی هم اینکه من کشاله ران چپم و کلا پای چپم خیلی درد میکنه 

بنظرتون طبیعیه؟ 

من هم خودم دو قلو دارم هم خاهرشوهرم با ای وی اف دو قلو باردار شد یکی از قلا خیلی ضعیف بود قلبش کلا ن ...

خب پس خداروشکر من نگفت ضعسف قلبش فقط میگفت یه قل کوچیک تره 

ولی تو دیتگاه من نمیدیدمش خودش میدیدش

خدا دوقلوهات حفظ کنه انشاالله صحیح وسلامت بغلشون کنی عاشق دوقلوم خاله هام دوقلو زاییدن انشاالله این ...

ان شاءالله نصیبت باشه عزیزم