2777
2789
عنوان

ناامیدم میشه بیاین از اونجایی که به مو رسیدو پاره نشد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 61 پست

فقطططططط خدا 

رابطه ات رو با خدا قوی کن 

یکی با نماز یکی روزه یکی دعا یکی مراقبه یکی یوگا خلاصه هر جور هست با خدا باید دوست شد و جز از خدا چیزی نخواست و بهش از ته دل اعتماد کرد 

اونوقت هست که امید تو دلت جونه میزنه چون خودش تو کتابش گفته از رگ گردن به ما نزدیک تره و درست زمانی که از همه خلق خدا ناامید شدی خدا میاد و دستت رو میگیزه 

باور قلبیت رو محکم کن هر جور که خودت میتونی 

و افکار منفی رو دور کن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
هفته ای که گذشت بدترین هفته عمرم بود زندگیمون داشت میپاشید خدا رو شکر باز همه چی آروم شد فکر میکردم ...

خداروشکر زندگیت برگشت منو دعا کن ته زندگیمه کاش یا بمیرم یا برگردم به ۶ ماه پیش

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای که گذشت بدترین هفته عمرم بود زندگیمون داشت میپاشید خدا رو شکر باز همه چی آروم شد فکر میکردم ...

سلام یه سوال داشتم ازتون

شما ارشدتون تموم شده پایان نامه دادید؟ چقدر طول کشید پایان نامتون چند ترم شد؟

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

منم ناامیدم درباره ازدواجم ۲۶ رو تموم کردم دو تا لیسانس دارم خداروشکر قیافم خوبه فقط دماغم بد بود اونم عمل کردم ولی دریغ از یک خواستگار مناسب توقع زیادی هم ندارم آدم درستی باشه کاری باشه ولی همشون ایراد های خیلی بزرگی داشتن که نتونستم کنار بیام واقعا دیگه ناامیدم واسه ازدواجم

همین دیشب... به مو رسید اتفاقا پاره ام شد ولی باز گره خورد❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
ب مو رسیدپاره هم شدولی بعدش اتفاقات جدیدی افتاد ک خوشایند تر بودلااقل جای پیشرفت هست

خیلی سخته ببینی پاره شده هیچ کاری جز تحمل درد نداری

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
انقدر امید بستم و ذوقم کور شدالان از امیدوار بودن میترسم:)

امید داشتن اشکال نداره

وقتی توکل کنی به خدا دیگه میگی من تلاش می‌کنم ولی هرچی بهتره برام 

بعد ها زیاد معجزه میبینی جایی که باور نداری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ناامیدی پیشنهاد شیطانه امید به خدا اگه همراه با اعتماد واقعی باشه معجزه می‌کنه . من خودم در بدترین ش ...

انگار دیگه نمیتونم اعتماد کنم بهش:)

باورم نمیشه آیا این منم؟🥲

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
عزیزم توکلت به خدا باشه بارها به مو رسیده اما پاره نشده

کاش خدا دست منو یبار دیگه بگیره

خداروشکر زندگیت برگشت منو دعا کن ته زندگیمه کاش یا بمیرم یا برگردم به ۶ ماه پیش

ایشالا همه چی درست میشه فقط زمان همه چی رو درست میکنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میشه یعنی منم گره بخوره درست بشه

اره بابا

غصه نخور

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
آره به مو رسید ورق برگشت نخواه بگم چی ولی بالایی حواسش بهت هست متوقف نشو و بهش ایمان داشته باش و بخو ...

میخوام خیلی وقته ولی نمیشه نمیدونم چرا