2777
2789
عنوان

ناامیدم میشه بیاین از اونجایی که به مو رسیدو پاره نشد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 61 پست
سلام یه سوال داشتم ازتونشما ارشدتون تموم شده پایان نامه دادید؟ چقدر طول کشید پایان نامتون چند ترم شد ...

سلام عزیزم بله من ۹۹ دفاع کردم، دو ترم طول کشید سه ترم تئوری داشتم دو ترم هم پایان نامه طول کشید جمعا ۵ ترم شد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه امضای خوبی

🙏💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پنج سال بود مامان نمیشدم هیچ بارداری نداشتم مشکل همسرم بود این ماه رفتم آی وی اف کنم دو سه روز به مو ...

خداروشکر منم دوس داشتم مامان بشم این حقو ذوقو ازم گرفتن

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خیلی سخته ببینی پاره شده هیچ کاری جز تحمل درد نداری

تحمل کردیم و نمردیم

میدونی سخت بود همه چی خیلی اوضاع بهم ریخته بود خییییییلی

الانم انچنان خوب نیس اما خیلی از قبل بهتره

خدا رو شکر فقط توکل ب خداست ک باعث میشه همه چیز با نظم و ترتیب برات چیده بشه

خود خدا گفته ما انسان را در رنج افریدیم

پس باید این رنج رو تحمل کرد،البته چاره ای جز این نیست

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️

شد که به ته خط برسم و درمونده از همه جا، اما امام حسین(ع) نجاتم دادند...

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فقطططططط خدا رابطه ات رو با خدا قوی کن یکی با نماز یکی روزه یکی دعا یکی مراقبه یکی یوگا خلاصه هر جور ...

من خیلی بهش التماس کردم فقط اون بود دید چی کشیدم با دردم با ناله هام دل سنگم اب میشد میدید اما خدا ندید

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
شد که به ته خط برسم و درمونده از همه جا، اما امام حسین(ع) نجاتم دادند...

شما ک ابرو داری پیشش برای منم دعا کن

منم ناامیدم درباره ازدواجم ۲۶ رو تموم کردم دو تا لیسانس دارم خداروشکر قیافم خوبه فقط دماغم بد بود او ...

انشالله اونی بیاد که تا اخر مسیر دوش به دوشت همراهت باشه 

همین دیشب... به مو رسید اتفاقا پاره ام شد ولی باز گره خورد❤️

خداروشکر التماس دعا دارم لطفا برام دعا کن اصلا نمیتونم توصیف کنم دردمو حالمو

امید داشتن اشکال ندارهوقتی توکل کنی به خدا دیگه میگی من تلاش می‌کنم ولی هرچی بهتره برام بعد ها زیاد ...

توکل دارم ته دلم باز اگه باهاش قهرمم صداش میکنم دلم میخواد کمکم کنه بگه خب بسه امتحانت تموم شد قبول شدی پاشو بهت میدمش

از ته دلت دعا کن برام

حتما 

امیدوارم لایقت باشه مرد باشه نه فقط نر