2777
2789
عنوان

همش میگن اینو نگا اونو نگا

112 بازدید | 14 پست

من با خواهرم ۹ سال تفاوت سنی داریم من از خواهرم کوچیکترم خواهرم ۲۲ سالشه و هنوز ازدواج نکرده بعد من یک زره توی ریاضی ضعیفم و خواهرم حسابدار هست وقتایی که یه چیزی رو توی ریاضی اشتباه مینویسم بابام هی بهم تشر میزنه و میگه از خواهرت یاد بگیر نگاه کن اون چقدر ریاضیش قویه

من اصلن بخاطر همین موضوع از خواهرم خوشم نمیاد چیکار کنم؟ 

کاش یکی محکم بزنه تو سر این پدر مادرا و بگه مقایسه کردن باعث پیشرفت و تربیت بچه نمیشه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که از دیدن این طور پدرمادرا حرص میخورم توهم تو یه چیزایی مهارت داری که خواهرت ندارع واااا مگه ...

من همیشه سر این موضوع بغضم میگیره ولی خواهرم باهام مهربونه ولی بخاطره اینکه همه بهم میگن ازن خواهرت یاد بگیر نمیتونم باهاش خوب باشم

تازه من چجوری با ۱۴ سال سنم کل ریاضیا ی خواهر ۲۲ ساله ام رو یاد بگیرم؟

اهمیت نده کار خودت رو بکن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
من همیشه سر این موضوع بغضم میگیره ولی خواهرم باهام مهربونه ولی بخاطره اینکه همه بهم میگن ازن خواهرت ...

باخاهرت خوب باش برات هم حرفشون مهم نباشه دست خودشون نیست فکر میکنن این نوع تربیت خوبه مثلا میخوان تو تلاش کنی ریاضیت بهتر باشه بهشون بگو ناراحت میشی 

کلاس شیشم بودم 

شب امتحان ریاضی(ثلث اول) مهمون داشتیم مامانبزرگ و بابا بزرگ و عمه و ...

بودن

منو مامانم داشتیم رباضی کار میکردیم 

بابا بزرگم به بابام گفت مهدیس ریاضیش خوبه 

اسمم مهدیس است

بابام گفت به خواهرش نمیرسه 

خیلی دلم شکست 

و بخاطر این حرف بابام امتحان ریاضی ثلث اولم نمرشو بد گرفتم

باخاهرت خوب باش برات هم حرفشون مهم نباشه دست خودشون نیست فکر میکنن این نوع تربیت خوبه مثلا میخوان تو ...

کسی باور نمیکنه

از بس شاد بودم خندیدم که وقتی واقعا ناراحتم کسی باورم نمیکنه