2777
2789
عنوان

پیسی یا برص

229 بازدید | 25 پست

اینجا کسی خودش پیسی داره ازدواج کرده باشه یا طرفتون داشته باشه و باهاش ازدواج کردین؟! واسه خواهرم خواستگار اومده خیلی پسر خوبیه همه جوره مالی اخلاقی ولی فقط رو قسمت گردنش لکه های سفید داره خودش میگه بخاطر افتاب شده ولی ما سرچ میکنیم بیشتر حس میکنیم پیسیه اخه خواهرم میگه تو حرفاش گفته پدرمم اینجوری میشده درمقابل افتاب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یکم راجبش توضیح بدی؟ راجب مشکلاتش ،مشخصاتش، اینکه بچه دار شدین بااین وجود یا نه

بله دو تا پسر دارم دور از  جون بیماری واگیر دار ترسناک و ایدز و کشنده که نیست .....من بعضی وقتا میشه که حتی یادم میره که اصلا همچین چیزی هست اونقد که بی اهمیته برام و خودشم از وقتی دیده که من اینقدر راحت پذیرفتم اصلا دل ناراحتی راجبش نداره

مشکلیوجود نداشته ار روز اول میدونستم داره باهاش ازدواج کردم اونموقع صورتش زیاد بود که الان از بین ذف ...

اینکه خودش میگه بخاطر افتاب هس ذهنمونو درگیر کرده چون من احساس میکنم اگه از افتاب باشه نهایت یه ماهه میره دیگه چرا تو چندماه اشناییشون هنوز هست

میشه یکم راجبش توضیح بدی؟ راجب مشکلاتش ،مشخصاتش، اینکه بچه دار شدین بااین وجود یا نه

ببین خواهرت باید با این تفکر وارد اون زندگی بشه که هیچ درمانی نداره و ممکنه روز به روز هم بیشتر شه ...اگه تونست قبول کنه اونوقت ازدواج کنه باهاش ....چون در غیر اینصورت میشه یه ناراحتی بزرگ و همیشگی برای خواهرت و یه بی اعتماد به نفسی بزرگ برای اون اقا

ببین خواهرت باید با این تفکر وارد اون زندگی بشه که هیچ درمانی نداره و ممکنه روز به روز هم بیشتر شه . ...

میگه ممکنه با اینکه خودش باشه کنار بیام اما همش میترسه به بچش برسه بعد بچه بگه چرا منو به دنیا اوردی وقتی میدونستی ممکنه اینجوری بشه

به بچها ممکنه برسه برای همین میگم

همسر من توی فامیلشون کس دیگه ای رو نداره که داشته باشه و من هر چی از دکتر ها پرسیدم گفتن که هنوز حتی دلیل ایجادش مشخص نیست پس نمیشه با قاطعیت گفت به صورت ارثی به بچه ها برسه