2777
2789

دوستان هیچ جبهه ای به هیچ گروهی ندارم و فقط میخوام نظراتتون رو بدونم.🌈🙌

تا چه حد براتون مهمه همسر آیندتون که قراره مادر فرزندانتون باشه، باکره باشه

و کلا دیدگاهتون به این موضوع چیه... یا دیدگاه همسرتون چی بوده؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلاً شاید برام مهم بود ولی الان با این وضعیت جامعه کسی که کلا تو این فازا هستش به نظرم نباید ازدواج کنه

عذرخواهی میکنم همه چی که بکارت نیست بکارت ترمیم میشه به چند میلیون پول بنده ولی از این دست به اون دست چرخیدن دیگه الان عادی شده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چون خودم کاری نکردم استحقاق همچین کسی رو دارم

اخه چه ربطی داره مگه کسی که قبل ازدواج رابطه داشته ناقص شده 

یه چیزی از دست داده یا مریضی لاعلاج گرفته چرا طرز فکرا اینطور شده 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اگه مرد بودم و خودمو حفظ کرده بودم حتما برام مهم و خط قرمز بود چون خیلی فرق هست بین باورها و حتما اثر تربیتی داره و روی تنوع طلبی هم اثر داره

ولی اگه خودم همه کاره باشم نه برام مهم نیست طرف چی باشه خودم در نقش پدر تو این موارد ارزش تربیتی برای خودم نذاشتم که از مادر بچه انتظار داشته باشم 

اخه چه ربطی داره مگه کسی که قبل ازدواج رابطه داشته ناقص شده یه چیزی از دست داده یا مریضی لاعلاج گرفت ...

من همچین حرفی زدم ؟ من فقط میگم هر کی باید با مثل خودش ازدواج کنه کاملا منطقیه به نظرم

اخه چه ربطی داره مگه کسی که قبل ازدواج رابطه داشته ناقص شده یه چیزی از دست داده یا مریضی لاعلاج گرفت ...

الان اينو ميذاريم به حساب روشنفكريت؟

داره از رابطه جنسي حرف ميزنه خواهشا اين روابط چندش آور وحال بهم زن عادي سازي نكنيد بخدا روشنفكري يا تمدن نيس

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »
مشروع و قانونی بوده باشه مشکلی‌ نیست

نه خارج از ازدواج بوده باشه. در روابط دوستی. اگر اون دخترو دوس داشته باشین به این دلیل کنار میزارینش برای ازدواج؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟