2777
2789
عنوان

گل بابا آدم

688 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من چندتا گل بابا آدم دارم اولش خیلی خوب بودن چندتا برگ داشتن بعضی برگ هاشون شکست بعضی هاشم زرد شدن افتادن الان یا برگ جدید باز نمیکنن اگه بکنه هم شکل غلاف میمونه از غلاف باز نمیشه چیکارشون کنم 🥺درست بشن 

اگه میشکنن از بی نوریه... ولی اگه زرد میشن آبشون و درست نمیدی

البته اگه ساقه سبز باشن که معمولا ساقه سبزن، قرمز کمه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم آبی دارن با توجه به این عکسا

نورشون خوبه... خاک و گلدون مشکل داره

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اگه میشکنن از بی نوریه... ولی اگه زرد میشن آبشون و درست نمیدیالبته اگه ساقه سبز باشن که معمولا ساقه ...

عکس هاشونو فرستادم یه نگاه بکنین 

ازوقتی گلدوناشونو عوض کردم این شکلی شدن

عکس هاشونو فرستادم یه نگاه بکنین ازوقتی گلدوناشونو عوض کردم این شکلی شدن

گفتم بهتون... گلدون و خاکش مشکل داره

چندبار در روز آب بدم؟ خاک و گلدونش چجوری باید باشه؟ 🥺

هر سه روز یکبار... علاوه بر ریشه به برگ و ساقه آن آب اسپری کنین...

یه کود مخصوص داره که دقیق یادم نیست چه چیزایی توش هست، سرچ کنین میاره

البته یه چیزی که روی بابا آدم خیلی تاثیر داره عجیبه ولی نوازش کردنه... هر روز چند دقیقه ای برگاشو ناز کن درست میشه

هر سه روز یکبار... علاوه بر ریشه به برگ و ساقه آن آب اسپری کنین...یه کود مخصوص داره که دقیق یادم نیس ...

باشه گلم ممنون کود فقط سه بیست یبار دادم بهشون حتما سرچ میکنم مرسی♥