2777
2789

معجزه کرده منی که ی قطره اشک نداشتم چشام خشک بود تا ی کم بغض کنم شر شر اشک میاد😂

۲۱تاش شد ۲۰۰تومن

اشک مصنوعی نگهدارنده نخرید مژه هاتون میریزه

ولی این یکبار مصرفا خیلی خوبه

من بگم وقتی ب دنیا اومدم گریه نکردم دکترا ۳روز نگه م داشتن ک چرا این گریه نکرد🤣💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرتیپیک منظورته؟؟

من از همین نگهدارنده ها استفاده میکنم مشکلی پیش نیومده

فقط چن وقت بعد عملم ویال یه بار مصرف میزدم که خیلی راضی ام نبودم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

مصرف نکن ببین چشم تنها عضویه که زود به هر دارویی عادت میکنه پس عادتش نده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چه ارزون خریدی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آرتیپیک منظورته؟؟من از همین نگهدارنده ها استفاده میکنم مشکلی پیش نیومدهفقط چن وقت بعد عملم ویال یه ب ...

بله ارتیپیک ۱۵درصد

عه چه عجیب

اتفاقا من از این  نگهدارنده ها اصلا راضی نبودم زود به زود بیشتر چشام خشک میشد مژه هامم زیاد ریخت

دکتر گفته هر ۳ساعت ی قطره ولی خوب شدم باز بااین حال نزنم چشام خشک میشه روزی ۱قطره میریزم الان

لیپوزیک واسه خشکی عااالیه

ولی هرجایی نداره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دکتر گفته هر ۳ساعت ی قطره ولی خوب شدم باز بااین حال نزنم چشام خشک میشه روزی ۱قطره میریزم الان

خشکی شدید داشتین؟مصرف مایعاتتون رو ببرید بالا،به چشماتون استراحت بدین و زیاد از گوشی و تلویزیون استفاده نکنین فاصله مناسب روهم توی زمان مصرف حفظ کنید تا با راه های طبیعیم یکم بهبود پیدا کنید

کاربر جدید نیستم دومین کاربریمه  
مصرف نکن ببین چشم تنها عضویه که زود به هر دارویی عادت میکنه پس عادتش نده

اخه نمیتونم واقعا درس که میخونم چشام حیلی درد میگیره فکر کن ۹ساعت خیره میشم ب کتاب خب چشام خشک میشه

حوصله ورزش چشم هم ندارم

خشکی شدید داشتین؟مصرف مایعاتتون رو ببرید بالا،به چشماتون استراحت بدین و زیاد از گوشی و تلویزیون استف ...

خشکی چشم که دارم ولی نه شدید...اینو به خاطر التهاب چشمم داد بهم

گوشی ی طرف درسم ی طرف...🤦‍♀️