2777
2789

خوب بود امتحان شون؟

بچه هاتون راضی بودن از خودشون؟

دیشب ی تاپیک دیدم گفته بودن بچه ها ازمون دارن

همین طوری گفتم بپرسم ببینم چیکار کردن😂

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ۱ تیر نبود؟

۱ تیر  واسه ورودی دبیرستان 

امروز ششم ها امتحان دادن

با اینکه دخترم رو از اول سال نوشتم تست و کلاس و کلی خرجش کردم

گفت خیلی سخت بوده و احتمال زیاد قبول نشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
۱ تیر واسه ورودی دبیرستان امروز ششم ها امتحان دادنبا اینکه دخترم رو از اول سال نوشتم تست و کلاس و ک ...

عه پس سخت بوده

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
۱ تیر واسه ورودی دبیرستان امروز ششم ها امتحان دادنبا اینکه دخترم رو از اول سال نوشتم تست و کلاس و ک ...

نگران نباشین هرچی آزمون سخت‌تر باشه تراز هم میارن پایین

مثلا ممکنه طرف ۲۰ درصد هم بزنه قبول بشه

داشتم کامنتا را میخوندم همه براشون سخت بوده 

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

پسر خواهر منم داشته 

اینقدر حالم بده که نمیتونم زنگ‌ بزنم بپرسم انشاالله که قبول بشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من مشاور تیزهوشان ششم و نهمم ، از هرکی پرسیدم خراب کرده بود و بشدت سخت بوده سوالاش هم سخت هم تو هیچ کلاس یا کتاب هوشی پیدا نمی‌شده غیر استاندارد ترین آزمون. 

میگفتن آزمون پارسال سخت بوده ولی آزمون پارسال انگشت کوچیکه امسالیه نبود

اصالت لر 🌬
سلام من کلاس هفتم هستم میخام واسه نهم به دهم بخونالبته اینجا فقط واسه تیزهوشان اومدممیشه راهنماییم ک ...

عزیزم من نهم به دهم قبول شدم

شهرمون کلا ۶ نفر برای دبیرستان میخواست

یکی از اون ها شدم😅

کلاس نهم خیلی درس بخون الان مهم نیست

من هفتم هشتم نمراتم در حد ۱۲ بود

ولی نهم زدم ترکوندم و یه صبای دیگه شدم

قلمچی هم شرکت کن حتما

و به هر چیزی که باور قلبی داشته باشی میتونه اتفاق بیوفته

موفق باشی

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟