2777
2789

دلم گرفته خیلیم گرفته😭😭 بغض دارم  چشام پر میشن فقط  نمیتونم تایپ کنم . 

خدااااا چرا بابای من این شد 

از ۶ فروردین باهاش حرف نزدم 

نمیدونم متوجه میشید یا نه 

اصلا دوس ندارم صداشو بشنوم دوس ندارم چهره شو ببینم 

اصلا حرف میزنه میخوام دستامو بزارم رو گوشام ک نشنوم 

دلم بدجور سیاهه  یکی ب من راه حل بده دا نولار 😭😭😭

فقط تحقیر فقط سرکوفت فقط خساست 

تند تند قهر میکنیم بعضی وقتا ادای اینو درمیارم که دوسش دارم ولی هیچوقت نمیتونم دوسش داشته باشم دیگه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوقش ۲ الی ۳ روز 

فک نکن بابای من بهم توهین نکرده خوندم بهت گفته تخم سگ ( البته ب خودش توهین کرده چون بعنی خودش سگه تو تخمشی‌دیگ)

بمن ج... ده گفته و کتکمم‌زده 

اما من باهاش اشتی کردم ن بخاطر اینک اون‌مستحق بخشیدن بود

بخاطریک روان من مستحق کینه نبود

کارایی کرده ک میتونستم سال ها باهاش حرف نزنم

ولی اخرش مثل تو حالم بد میشد و هی گریه و کینه

منم گفتم تا وقتی خونشم باهاش میسازم حالا اگر مستقل شدم رابطمو کم میکنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من اگ بابامو نمیبخشیدم الان تیمارستان میبودم چون کینه از صبح تا شب فقط خود ادمو فرساینده میکنه من همرو میبخشم اگ از کسی ناراحت باشم همش حالم بده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چند سالته عزیزم

ازدواج کردی یا مجرد هستی ؟

بله منم با پدرم قهر کردم ( اتفاقا توی تاپیک آخرم گفتم ) 

امیدوارم که موضوع شما هم مثل مال من آخرش به خوشحالی و شادی ختم بشه 

ببین عزیزم اگر مقصر باشه پدرت میاد سراغت واسه آشتی 

مطمئن باش 

اما اگر تو مقصر باشی این تویی که باید بری طرف پدرت 

البته اینکه میگی با پدرت سر خساست و سرکوفت و .. به مشکل خوردی قابل درک هست که شما تقصیر نداری 

اما منظورم این هست که اگر بحث و دعوا داشتید و این وسط بی احترامی کردی یا توهین باید شما پیش قدم بشی 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من اگ بابامو نمیبخشیدم الان تیمارستان میبودم چون کینه از صبح تا شب فقط خود ادمو فرساینده میکنه من هم ...

نه بحث بخشیدن نیس .

بار ها رو کردم ب خدا گفتم خدا جای زحمت و بزرگ کردنم  بخشیدمش و ازش گذشتم . تو هم بگذر ازش. من راضی ام 

میدونی کینه ندارم فقط دلم شکسته ناراحتم  قلبم مچاله شده ازش 😭😭

چند سالته عزیزمازدواج کردی یا مجرد هستی ؟بله منم با پدرم قهر کردم ( اتفاقا توی تاپیک آخرم گفتم ) امی ...

تاپیکتو خوندم سر اینک بابات سیگار میکشه باهاش قهر کردی میای این بچه رو نصیحت میکنی :///

این باباش بهش فحش داده اگ به تو میگفتن تخم‌سگ ک الان از شدت غمو اندوه خودکشی کرده بودی

نه بحث بخشیدن نیس .بار ها رو کردم ب خدا گفتم خدا جای زحمت و بزرگ کردنم بخشیدمش و ازش گذشتم . تو هم ...

باهاش حرف بزن کم کم درست میشه تا وقتی کلا باهاش حرف نزنی حالت بده....

تاپیکتو خوندم سر اینک بابات سیگار میکشه باهاش قهر کردی میای این بچه رو نصیحت میکنی :///این باباش بهش ...

مطمئنم اون بچه که میگی ، شعور و قدرت تجزیه و تحلیل  کافی رو داره برای اینکه بفهمه من چی گفتم بهش 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
چند سالته عزیزمازدواج کردی یا مجرد هستی ؟بله منم با پدرم قهر کردم ( اتفاقا توی تاپیک آخرم گفتم ) امی ...

بیست سالمه مجرد  ی رفتارهایی داره ک من غلط بکنم ازدواج کنم ک بعدا بشه سرکوفت از طرف همسرم . 

از عمه هام و عموم پر میشه  دلش میاد سر من خالی میکنه ب من فحش میده.  دنبال کوجک ترین بهونه واسه دعواس گاهی اوقات .

بددهن هست فحش زیاد میده 

داییم زمستون برام یدونه عروس هلندی گرفت   عمه م بهش گفته داداش دخترت روانیه کاریش نداشته باش میگن مقصر باباشه . عوض اینکه بزن تو دهن عمم اومده خونه با خنده تعریف مامانم میکنه 🙃

هیچ تلاشی و حمایتی ازم نکرد سال کنکور  تازه موقع امتحانت  دعوای بدی کرد  میگه تو عرضه پزشکی قبول شدن نداری .

موقع دعوا و فحش دادن  سکوت میکنممممممم . هیچی نمیگم میرم تو اتاقم فقط اشک می ریزم.  همین