2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ اطلاعاتی ندادی 

باید بگی رشتت چیه 

کدوم دانشگاه توب کدوم شهره 

از چه نظر میخوای انتقالی بگیری 

اخلاق خانوادت باهات و .... 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

مگه دانشگاهت چیه؟

از یه دانشگاه با رنکینگ بالاتر میخوام برم یه دانشگاه که هم تیپ و رنکش پایین تره

البته اونجا هم باید برم خوابگاه ولی تا خونمون فاصلش کمتره 

در واقع مرکز استان خودم میشه 

الان یه استان دیگه ام

هیچ اطلاعاتی ندادی باید بگی رشتت چیه کدوم دانشگاه توب کدوم شهره از چه نظر میخوای انتقالی بگیری اخلاق ...

بالا گفتم 

دانشگاهی که الان هستم تیپ ۱  با جوش هم اوکیم ولی خیلی دوره ۱۲ ساعت فاصلس با اتوبوس 

ولی اون دانشگاهی که میخوام بهش انتقالی بگیرم هم تیپ ۱ ولی از نظر زیبایی دانشگاه و فضاش مثل دانشگاه خودم نیست

ولی استان خودمه و از همکلاسی های دبیرستانمم اونجا هستن 

مزیتش نزدیکیشه

اگه دنبال اینی که مستقل بشی و خانواده محدودت میکنند نه ولی اکر خانوادت اکی هستن و مشکلی نیست صد در ص ...

هر جا باشم محدودم چون قول دادم تنها بیرون نرم 

به محض غروب خوابگاه باشم  و ...

خب البته خانوادم نگرانن و من بهشون حق میدم 

الان انتخاب با خودمه 

به نظرتون یه دانشگاه فوق العاده رو فدای نزدیکی راه بکنم ؟؟

البته اینم بگم اگرم نزدیک بشم باز اینجوری نیس که هر هفته برم!!!!

خیلی تغیری تو رفت و آمدم نمیکنه