2777
2789
عنوان

زمان قدیم معلما خیلی هار بودن

334 بازدید | 30 پست

الانم بعضیاشون هستن قدیمیا کتک میزدن روانیا 

بابای من متولد ۵۰ ۶۰ هست تو اون زمان وقتی بچه بود ۸ سالش بود و مدرسه میرفت تو یه روستا زندگی میکردن بخاطر اینکه جواب اشتباه داد معلم بردتش بیرون کلاس و انقدری کتکش زد که ازش شر شر خون می‌بارید و همجاش خونی توان راه رفتنم نداشت بعدشم زیر برف دفنش کرد بابامو😑💔شما چه چیزایی ازشون دیدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهه هشتادیم 

معلم کلاس دوم من یه طناب بافته داشت که میزد مارو:/

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

الانم هستن تنبیه میکنن ولی نه به این شدت بیشتری آزارهای روحی میدن با حرفهاشون 

من ۴۰ ساله هستم الان نیاین بگید بچه ای!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بابات زنده موند؟

چجوری استارتر به این دنیا امد ه پس😃

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
شاید بابات پیاز داغشو زیاد کرده در اون حدم نزده

هس و بوده

چهرم دبستان بودیم ی بار معلمم ک طبق عادت با نوک خودکار میکوبید تو سر بچه ها ،یکی سرشو بالا بر رفت تو چشش تا اخر سال چشش خون مرده بود کامل ولی همچنان معلم بود و موند

بچه بودیم عقلم نرسید ببینم شکایت کردن یا چش اون خوب شد یا نه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.