2777
2789
عنوان

چشم زخم بیایدد

87 بازدید | 7 پست

از خودم نه شوهرم ن زندگیم هیچییی تو مجازی نذاشتم در حالی ک میبینم تو فامیل دخترا تا نامزد میکنن شرایطشو میدونم چقدر بده آنا عکسای ساختگی میذارن ک بگن ما خوشبختیم و شوهرامون پولداران یا خیلی دوسمون دارن و من چون چیزی نمی‌ذارم پشت سرم میدونم حرف میزنن ک حتما اینقدر داغونه چیزی نمیذاره در حالی ک خدارو شکر بد نیست زندگیم ازونا بهتره 

گاهی میگم بذار یه ریزه عکس بذارم ینی خوشم میاد از روزمرگی و لحطات خوبمون عکس بذارم اما میترسم از چشم خوردن با وجودی ک باهمه بشدت مهربونم و هیچوقت با کسی ماری ندارم اما بشدت خار تو چشم اطرافیانمم علتشم نمیدونم 

بنظرتون چیکار کنم

من هیچکس نمیدونه کجام تا خودم نگم

مسئله چشم نیست حریم شخصی

با کسی م در مورد مسائل شخصی م صحبت نمیکنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم و شوهرم واقعا دوست نداریم از تفریح و خوراک و لباسامون عکس بذاریم. بقیه هم هر چی میخوان بگن. من از اول اینجوری بودم کسی تعجب نکرد. 

هر جور که خودت دوس داری،بعضیا دوس دارن همه ببینن که چکار میکنن. 

ببین کدوم طرفی

هر چند من چشم زخم رو هم قویا قبول دارم

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

من خودم و شوهرم واقعا دوست نداریم از تفریح و خوراک و لباسامون عکس بذاریم. بقیه هم هر چی میخوان بگن. ...

منو شوهرمم دوس نداریم و مخالفیم کسی از خوشیامون خبرداربشه به قول شوهرم خوشی هرچی مخفی تر پایدار تر 

اما میبینم طرف یه شاخه گل شوهرشو هزار بار استوری میکنه و خیلی مبالغه میکنه یا تا نامزد میکنه اونم با یه آدم سطح پایین خودشو کاملا گم میکنه انگار با یه تاجر ازدواج کرده اصلا درکشون نمیکنم خب این هنه ندیدی گدیدی بازی برای چیه 

ببین م وقتی شوهرم برام هدیه می‌خره هیچوقت نمی‌ذارم کلا سایلنت تو مجازی میگم یا حسادت و چشم زخم یا یکی ازدواج نکرده ببینه دلش بشکنه حسرت بخوره اصلا راصی نیستم کسی ناراحت شه درحالی ک بقیه اصلا اینجوری نیستن

منو شوهرمم دوس نداریم و مخالفیم کسی از خوشیامون خبرداربشه به قول شوهرم خوشی هرچی مخفی تر پایدار تر ا ...

دقیقا ..من دوستای مجرد دارم. میگم دلشون میشکنه بخوام مثلا تولد شوهرم رو تبریک بگم تو استوری که چی بشه!به خودش میگم. خودم مجرد بودم دوستای متاهلم عکس میذاشتن منم ی هالی میشدم و دلم میخواست ازدواج کنم. حرف شوهرتم درسته بذار خوشی هاتون پایدار بمونه

بقیه بذار تو حال خودشون باشن. اگه میبینی رو مخته استوری و پست اینا دنبال نکن. من اینستا اصلا خوشم نمیاد بااینکه کاربردیه دیگع بی مزه اش کردن خیلیا، دقیقه ب دقیقه عکس.

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

دقیقا ..من دوستای مجرد دارم. میگم دلشون میشکنه بخوام مثلا تولد شوهرم رو تبریک بگم تو استوری که چی بش ...

آره دقیقا منم من سن کم ازدواج کردم آما همیشه مراقب بودم حتی ناخواسته دل کسی نرنجه 

ن بابا من راحتم حتی میبینم استوریارو کیف میکنم آدمیم از شادی بقیه شاد میشم اما نمیدونم چرا بقیه اینجور نیستن و بعصیا بشدت بخیلن