2777
2789
عنوان

پریودم دارم جوون میدم..🙂💔

159 بازدید | 23 پست

خدایا عدالتتو شکر 

واقعا همه چی تو این دنیا سر جاشه 

زن و مرد خیلی برابرن 

آخه لامصب چقدر یه زن مگه توان درد کشیدن داره؟

این از درد پریودی اون از ۹ ماه حاملگی و زایمان

چرا انقدر زنو نحیف و بدبخت و تو سری خور آفریدی؟

اصن هدفت از خلقت زن چی بوده جز عذاب؟؟!!!!!!

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

اگه از اول درد داشتی طبیعی هرچند میتونی اصلاح مزاج و‌خوردن غذای مناسب درد و کم کنی

اما اگه درد یهو اومد برو سونو 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از اول درد داشتی طبیعی هرچند میتونی اصلاح مزاج و‌خوردن غذای مناسب درد و کم کنیاما اگه درد یهو او ...

تازه امروز شدم هی دردش میگیره ول میکنه..

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

من تا سه-چهار روز نمیتونم از جام تکون بخورم، بعد موندم بعضیا چجوری اینجوری میرن سرکار، ( چون نشت می‌کنه💀🥸 دیگه اینجوری میتونم توضیح بدم) یا من که در آینده باید برم سرکار باید چیکار کنم؟💀

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

تازه امروز شدم هی دردش میگیره ول میکنه..

منظورم اینه این درد قبلا بوده. یا جدیدا شروع شده؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مگه داریممنظورت دل درد قبل پریود؟

منظورم پریود نشدنه

بهم خوردن سيکل پریودی 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
منظورم اینه این درد قبلا بوده. یا جدیدا شروع شده؟

قبلا راستش خیلی راحت تر میشدم 

الان چند سری داره اذیتم میکنه بدجور

منظورم پریود نشدنهبهم خوردن سيکل پریودی

ای بابا کلا همش عذابه..💔

مامانم میگه شیمیایی خوب نیست جوشونده بخور

نهایت شیاف بزار

وگرنه  اب جوش وهمراه با دارچین و نبات. بخور