2777
2789
عنوان

یزدیا بیان چنتا سوال دارم😁😀

127 بازدید | 15 پست

اینکه میگن جهاز یزدی معردفه چطوری 

ما کل جهاز با خودمون هست فقط،فرش دختر یکی پسر هم یکی 

و..

شما چطوریه که معروف هستید چنتا فرش چننا تشک چنتا مبل 

سلام تا چندسال قبل داماد باید خونه میداشت عروس جهاز کامل حتی کولر و موتور سیکلت هم میدادن بعضی مناطق مثل ابرندآباد😅

الان گرونی شده سرویس چوب و یک تخته فرش پای داماده بقیه جهاز رو عروس میده هرچی بیشتر بهتر

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا یک تخته فرش ۱۲ متری میدن مگر اینکه داماد خونه داشته باشه بخوان تمان فرش کنن

فکرکنم داماد خونه و ماشین حتما داشته باشن؟

ببخشید اینکه میگن ۹۰درصد یزدیا پولدارن راسته؟مثلا چی دارن

فکرکنم داماد خونه و ماشین حتما داشته باشن؟ببخشید اینکه میگن ۹۰درصد یزدیا پولدارن راسته؟مثلا چی دارن

قبلتر خیلی مهم بود داماد خونه داشته باشه اما الان دیگه اینطور نیست فقط بعضی محله های اصیل و قدیمی هنوز رسمه داماد خونه داشته باشه و جهاز کلان میدن.

همه جور قشری داره از فقیر و گدا تا خیلی پولدار،بازم میگم این تعریفایی ک از یزد شنیدی تا۲۰ سال پیش درست بود الان اینطور نیست

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...