2777
2789
عنوان

بی بی چکم سه روز قبل از موعد...

138 بازدید | 13 پست

بچه ها الان سه روز مونده تا موعدم بی بی زدم‌منفی شده به نظرتون هنوزم امیدی هست که این ماه باردار باشم یا منتفیه؟💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

از استرس دارم سکته میکنم

۵روز دیگه موعدمه

رابطه محافظت نشده داشتم

بعد خوندم الان ادرار با جوش شیرین قاطی کنیم کف کنه حامله اییم

من قاطی کردم کف کرد

یعنی حامله ام؟؟؟؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند روز از رابطه ت میگذره

نمیدونم آخه از اواسط سیکل مرتب یه روز درمیون داشتم 

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
من ۱۲ روزه از موعدم گذشته و پریود نشدم و هر چی بیبی میزنم همه اشون منفی ان نمیدونم چم شده

ان شالله اگر دوست داری باردار باشی عزیزم

قبل موعد اصلا درست نیست بذار موعدت بگذره

مرسی از همه عزیزانی که پاسخ دادن❤️

سلاماز استرس دارم سکته میکنم۵روز دیگه موعدمهرابطه محافظت نشده داشتمبعد خوندم الان ادرار با جوش شیرین ...

خب جوش شیرین حتی با آب هم کف میکنه این تستا درست نیستن 

ان شالله ک بارداری عزیزمهرچی خیر و صلاح هست برات پیش میاد عزیزم نگران نباشاسترس و نگرانی بدترین عامل ...

مممنونم دوست عزیز و التماس دعا ❤️