2777
2789
عنوان

بنظر من زن نباید شاغل باشه!!

16613 بازدید | 375 پست

ایا من خیلی امل و عقب مونده هستم  

خودم شاغلم و با اینکه تعطیلی زیاد دارم حدودا نصف سال ولی ب زنهایی ک توی خونه ان ودغدغه ای ندارن حسادت میکنم

راحت بهمه کاراشون میرسن دیرترم پیرمیشن

سرکار رفتن یک عالمه حسن داره تو خونه موندن هم یک عالمه حسن آدم باید ببینه که کدوم کفه اش براش سنگین تره من هم خیلی سال هست دارم کار میکنم الان خسته ام نمی دونم بازنشست بشم خسته میشم یا نه ولی استرس کار و بیرون رفتن صبح بچه حاضر کردن برای مهد و بدو بدو عصر برای گرفتنش من رو که پیر کرده

پسر گلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیرتر پیر شدن ربطی نداره ب خانه داریو شاغلی ..

ما فقط خوابمون بیشتره .. 

منم شخصا ب همه شاغلا حسودی میکنم  چون کار نیس ولی اونا کار دارن😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

سلام. من کلی نمیگم. اما کار کردن برای من خوبه. کمتر حوصله ام سر میره. یه درامد کوچیکی دارم. تنوع داره زندگیم. با مطالعه و کار به روز میشم. خیلی چیزها یادمیگیرم. کمتر سربه سر خانواده میذارم. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

من کارمندم 

کار بیرون رو دوست دارم 

ولی خانم های خانه دار هم کم کار ندارن 

درصد کمی تا لنگ ظهر میخوابن 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

اگر کار نیمه وقت باشه مثل دبیری عالیه اما کار تمام وقت واقعا سخته

به نظرم کار کردن خیلی استقلال میده  من خیلی دوست دارم فقط با ساعت کاری 8.5 ساعت مشکل دارم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من میرفتم سرکار شوهرم همش گیر میداد منم اعصابم خورد میشد

بعد دیگه تصمیم گرفتم یه مدت نرم و منت سر شوهرم بزارم

ولی الان خیلی خوشحالم میخورم و میخوابم فقط😂😂😂

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.