یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی چند میلیون بده ب ما پولمون کمه خونه پیدا نمیکنیم چند وقته میوه نخوردیم گوشت نخوردیم وووو خیلی چیزا
ما الان سه ماهه گیر ۳۰ میلیون پول هستیم هر چی شوهرم کار میکنه نمیتونیم بدهی مون پس بدیم نه از میوه خبری هست نه از گوشت نه از لباس برای بچه ها حتی غذامون هم با بخور و نمیر میرسونیم واقعا داره احترام بینمون هم از بین میره خیلی بی پولی سخته
معلومه پول مهمه خیلی هم مهمه ولی اینو بدون خوشبختی وشادی مطلق وجود نداره اونی هم که کلی پول داره باز هم مشکلات خودش رو داره ولی باز هم انشاالله آدم پولدار مشکل دار باشه تا بی پول مشکل دار🤣
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
این دنیا برای سختی کشیدنه . حتی این دنیا برای پولدارا هم راحت نیست . پس از هر چی ک داری لذت ببر
دقیقا
خوشبختی یعنی دوستداشتن داشتهها
آدم پولدار سراغ دارم فقط حرص میزنه که بیشتر داشته باشه. اصلا لذتی از همون ثروت نمیبره. فقط پول روی پول میذاره.انگار کوره که دخترش خونه نداره بعد این خونه و آپارتمان اینور و اونور داره خاک بر سر.