2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خریدار دیوار جنس مفت میخواد

ولی کسی که میره جنس دست دوم بخره 

اگر شرایطش رو داشت نو میخرید 

به نظرمن مردم ما فرهنگ خساست پیش گرفتن

مثلا اسباب بازی که من دنبالش بودم 

قیمتها خیلی فضاییه

ابدا نخرید 😁 من ترازو خریدم ، دیوث خراب بهم انداخت هر دفعه یه عددی نشون میده ، رفتم یدونه نو خریدم ...

دقیقا 

تازه شم 

جنسی که چند سال قبل خریدن 

با قیمت نو 

داخل مغازه قیاس می کنن

والا من که اثاثم خیلی مفت گذاشتم ،دوچرخه ثابت تایلندی و گذاشتم ۳۵۰۰ پیام دادن یه میلیون میدی ،یا اسباب بازی بچم کلی بازی فکری حلقه مکعب روبیک کلی عروسک پولیشی ،کارت فکری توپ راکت و ....همه با هم ۱۰۰ بخدا فقط پول یکی از پولیشی هاست پیام میدن مجانی بده به من میخوام بدم یتیم ،انگار مشتری درست حسابی نداره

والا من که اثاثم خیلی مفت گذاشتم ،دوچرخه ثابت تایلندی و گذاشتم ۳۵۰۰ پیام دادن یه میلیون میدی ،یا اسب ...

اخه من خودم 

دنبال اسباب بازیم 

و به نظرم بعصی ها گرونترن 

به عنوان 

اسباب بازی دست دوم

والا من که اثاثم خیلی مفت گذاشتم ،دوچرخه ثابت تایلندی و گذاشتم ۳۵۰۰ پیام دادن یه میلیون میدی ،یا اسب ...

و اینکه 

اسباب بازیه دیگه 

بعصی خانواده ها خیلی سخت زندگی میگدرونن

و واقعا نمی مونه که 

اسباب بازی نو بخرن 

ااگر برات مقدوره 

احسان کن

حالا چند میدی اسباب بازی ها روچیا هستن؟

اسباب بازی زیاد دارم ،دوباره شاید بزارم دیوار پولیشی(لاکپشت بزرگ،خرگوش،گاو خارجی،عروسک m&m،خرس،گربه،ننه قمر،خرگوش بزرگ،)حلقه هوش بزرگ،کارت بازی از نردبان نو،چرخ خیاطی،اسباب بازی ماشین و هواپیما که با آچار باز میشه ،ریسه های رنگی تولد...

و اینکه اسباب بازیه دیگه بعصی خانواده ها خیلی سخت زندگی میگدروننو واقعا نمی مونه که اسباب بازی نو بخ ...

عزیزم من به اندازه خودم بیرون میدم وسایلم و ولی خب خودمم مستاجرم ،دستم تنگه بعضی وسایل و میفروشم که دوباره وسایل مورد نیاز بچم مثل کیف مدرسه اینا بخرم