2777
2789

نمره کل ۶۲۷۳

نمره اختصاصی تربیت معلم ۶۲۶۴

نمره کل معرفی به مرحله ارزیابی ۶۲۷۰

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نشدم یه کار نامه دیدم صد برابر خودم قبول شده بود افسرده شدم

اخه چرا😑

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

چون بومی گزینیه 

ممکنه منطقه شما دانش آموزان سطح بالا اونو زدن وبه شما دیگه نرسیده و یه جای دیگه سطح بالاها انتخاب رشته نکردن ورسیده به پایینترا

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
بخاطر اینکه که بیشتر کدوم شهرا معلم بیشتر میخوانکارنامه دیدم با تراز 3 هزار قبول شدهمیگی ن نگا

خوشبحالش چطور ممکنه

عزیزم خیلی به تراز ربطی نداره من ۴ هزار دیدم دعوت شد

حتما سهمیه قبولی شهرتون کمه و نکته دیگه تراز کسایی که از شهرتون بودن هم مهمه حتما اونا بالاتر از شما بودن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
چون بومی گزینیه ممکنه منطقه شما دانش آموزان سطح بالا اونو زدن وبه شما دیگه نرسیده و یه جای دیگه سطح ...

چقدر مسخره بازی اخه