2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه نمیدونم در رابطه با کدوم داستان اما در کل خیلی عکس خوبی بود.خدا ماددبزرگتو حفظ کنه

یادش بخیر صندوقچه های مادربزرگا😢

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
منکه نمیدونم در رابطه با کدوم داستان اما در کل خیلی عکس خوبی بود.خدا ماددبزرگتو حفظ کنه یادش بخیر ص ...

تاپیک جن نبودی؟

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

من بچه بودم حدودا ده سالم بود مادربزرگم یه انباری داره داخلش دوتا صندوقچه داره پره پارچه و ملحفه و اینجور چیزا من ازش خواستم برام یه تشک بدوزه صندوقچشو بازکرد یه پارچه سفید برداشت بازش کرد نو بود حتی یه لک کوچکم نداشت پارچه رو برش زد گف فردا میدوزه برام فردا ش کلی کار داشت گزاشت براشبش شب که رفت سرع صندوق چارچه رو که باز کرد روش پر بود از لکه های تازه ی خون که رد انگشت کوچیکم روش بود با یه حالتایی از سم گوسفند مادربزرگم گفت برا زایمان بردن جنا

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

خب واقعی بود ینی؟

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
من بچه بودم حدودا ده سالم بود مادربزرگم یه انباری داره داخلش دوتا صندوقچه داره پره پارچه و ملحفه و ا ...

وااااای نگو بابا ما حامله ایم بخدا من خیلی ترسوام

سعی کن تحت هرشرایطی یک ملکه باشی  حتی اگر قلمرو ات اندازه عرض شانه هایت باشد