2777
2789
عنوان

جدایی از رابطه ۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 63 پست
قشنگم همه چی قیافه و ظاهر و قد بلند و... نیستاگ در اینده با یکی ازدواج کنی ک قیافه عالی داشته باشه و ...

اخه من ادمبم ظاهر بینم و به ظاهر اهمیت میدم فکر کنم شما از اون ادنا هستی که ظهر برات مهم نیست درسته ؟

خدا رو شکر به قدری عاقل و بالغم که سر یه دونه قیافه و قد و هیکل رابطمو خراب نکنم

عزیزم این بالغ و عاقل بون نیست که این اختلاف سلیقه و اولویت بودن ملاک هاست بعدشم یه دونه قیافه و یه دونه هیکل و یه دونه قد چیز کمیه؟فکر کنم به جای عاقل و بالغ بودن مغزت اکبنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این بالغ و عاقل بون نیست که این اختلاف سلیقه و اولویت بودن ملاک هاست بعدشم یه دونه قیافه و یه ...

مغز آکبند به اونی میگن که پنج ساله با یه پسریه و از همون اول قدشو نادیده گرفت بعد پنج سال باهاش بهم بزنه و غصشو بخوره بگه اشتباه کردم ، بعد هم یکی مثل من نظر بده بهش توهین کنه :) 

تو خودتم قبول داری اشتباه کردی ولی وقتی یکی به روت بیاره بهت برمیخوره بهش توهین می‌کنی . 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
مغز آکبند به اونی میگن که پنج ساله با یه پسریه و از همون اول قدشو نادیده گرفت بعد پنج سال باهاش بهم ...

نمیدونم شخصیت حیوانی شما چطور به زخم یکی نمک میپاشونه و همش دنبال قضاوت الکی و زخم زبان زدن هست و ازحرف زدن و شخصیت بویی نبرده و شما خودت بلد نیستی حرف بزنی و هنش توهین میکنی معلومه که بهت توهین هم میشه 

من۲۷ اونم ۳۰ نه خاک تو سرم هیچ وقت

سنتم پایین نیست همچین بگی بهترش گیرت میاد پنج سال هم عمر خودتو هم اونو ب باد دادین بچه این سما مگه اخه با این طرز فکر بچه گانت عزیز اشتباه کردی پنج یال با خوبی بدی سختیش گذشت پا هم وایسادین حالا الکی دلشم شکوندی ک اون شما رو واقعآ میخواد چه کاریه خدایی🥲💔

اگر اینقدر ناراحت و دو دلی برگرد بهش تا دیر نشده . وگرنه قطعا باید منتظر روزی باشی که چوب این قضیه زو بسختی بخوری . اینو نمیگم ک صرفا بخاطر عذاب وجدان و ترس از عقوبت برگردی . میگم چون احساس میکنم خودتم هنوز دودلی . شاید واقعا ایشون پسر خوب و عاشقی باشه ک مثلش رو دیگه پیدا نکنی . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم این بالغ و عاقل بون نیست که این اختلاف سلیقه و اولویت بودن ملاک هاست بعدشم یه دونه قیافه و یه ...

فقط توی ظاهر نباش دختر خوب و حساس ....... پس دل عاشق و معرفت و خوبی ....‌ چی میشه پس ؟! اینا رو توی یه کفه قرار نده . آخرش یکی با ظاهر عالی میاد و ولی خوبی و عشق ایشون زو نداره . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد